UA to Calgary🇨🇦
-
банфф
-
Це Калгарі? Чи десь в Альберті?
-
Кому цікаво. Гриль. Все працює, потрібно тільки почистити в середині. Віддаю безкоштовно. Маєте забрати сьогодні. Причина продажу придбав новий. P.s. Є новий повний балон для грилю 55$. Не використовував. В новому грилі балони інші.
-
I basically thought that it was a Scam until I decided to give it a try with just a little start up of €600 and I got €6,800 in 2 days it's so amazing and everything works out.. Click on the link below to start earning t.me/joinchat/tJC2TkZQl7ZhNTU8 t.me/joinchat/tJC2TkZQl7ZhNTU8
-
Усім привіт, шукаю житло 3-спальні, близько даунтауна. Нас четверо, двоє дорослих, та двоє дітей. Буду вдячний за любу інформацію.
-
В Канаде
-
Нотариальный это заверенный нотариусом...бывает ещё присяжным переводчиком. Но еа деле я ни разу не столкнулась с тем, чтобы гдето не приняли перевод который я сама сделала по шаблону из интернета
-
Хорошо что не послушал тех кто тут писал что центр тут это не как центр в Европе и тут нет большой разницы в бизнесе, огромная часть компаний в том числе колл центры и рестораны именно в даунтауне и вокруг
-
Десь так, я не еміграційний консультант, краще ознайомтесь з програмами еміграції на фіційному сайті або знайдіть еміграційного консультанта;)
-
Потрібен досвід тієї професії, на якц подаєтесь
-
% налога зависит от ЗП, чем выше ЗП тем больше %. Есть калькуляторы зарплатные, можно в гугле глянуть.