UA to Calgary🇨🇦
-
Пыталась...но мне оно не особо надо, поэтому не хочу играть в это.
-
Гражданство определяет законы по поторым сочетаться браком
-
Увы нет, в дие нельзя
-
Учитывая, что это уже лет десять как нельзя делать бесплатно, наверное разорился к чертям уже...
-
Наверное чувак реально не общался с канадцами и не в курсе дела как они живут)))) Счётчик... пиздец... пойду канадцев приколю))))
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Так а брак признаётся действующим и без секса, главное вести совместное хозяйство, что легко доказать счетами и совместной арендой...
-
После видосов как они себе еду готовят отвратительно и абсолютно без санитарии, я боюсь представить как они делают сигареты
-
Так это и есть документ...а ради чего ещё рассписываюься, если не ради документов??? Чисто бюрократическая бумажка...
-
Треба податись та отримати marriage license. Знайти місце де її роблять можна легко в google картах Якщо ви отримали ліцензію в Альберті, то одружитись зможете тільки в Альберті. З моменту як отримаєте ліцензію (вона робиться відразу), у вас є 3 місяці щоб одружитись. Опісля та ліцензія буде недійсна Далі вже можна обирати дату весілля і вид церемонії (церковна чи звична державна) Далі шукаєте людину що зможе вас одружити. У них повинний бути щось типу сертифікату що вони офіційно можуть одружувати (це якщо не в церкві). Далі узгоджуєте дату, годину, місце проведення, все оплачуєте та приходите разом з гостями та свідками. Свідки при собі повинні мати паспорти, а ви ліцензію про одруження разом з конвертом що вам видають
-
Пока санитары не увидели...