UA to Calgary🇨🇦
-
Це 110 на pre build збірці чи це самостійно зібраний пк?)
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
ПОТРІБЕН OFFLINE РЕПЕТИТОР ЩОБ ПІДНЯТИ РІВЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ. Район Шинук-центр. Всім привіт. На побутовому рівні трохи вже спілкуємось. Але розуміємо, що потрібен новий, більш високий рівень, щоб можна було спілкуватися на різні теми. Потрібен репетитор, который зможе приходити 3-4 рази на тиждень та допомагати освоювати нові теми. Потрібна дійсно діюча методика, тому що для нас важлива швидкість, а також відсутність домашніх завдань :) (більше часу нажаль немає :) ). Ціль: вивчити мову на рівні середнього носія Ціну обговоримо. Прошу писати в особисті. Всім гарного дня.
-
WE NEED STAFF URGENTLY !!! Vacancy announcement: 3Available position - 3people. I am looking for someone who can do part time 2-3 hour per day. No experience required (all training will be provided) Age* must be above 18 or older. Both male and female can apply If you are interested to Apply for job Send me a direct message
-
Та вроде все плюс-минус одинаковые, были в нескольких, но постоянно ходим в chinook, ибо живем недалеко
-
Я працю з мобільним зв’язком Телус Market Mall Одна дівчинка в Core Інша в southcentre mall
-
Продам: Софа - 90$, принтер (фактически новый) с заправляющимися картриджами (еще не распечатанные) - 85$
-
Куда летишь? Много рейсов задето из-за Израиля сейчас, особенно если пересадка на среднем востоке