UA to Calgary🇨🇦
-
Добрий день. Може в когось виникала така проблема? Купила дитині карту Fido для мобільного зав’язку та інтернету, але на його телефоні не працює не працює ні зв’язок ні інтернет. Телефон новий, в Україні все працювало. Операційна система Андроїд Переставляємо карту на айфон-все працює. Були в Fido вони кажуть що це треба щось в телефоні міняти. Може в когось була такая ситуація і знає як її вирішити ?
-
Могла бумажка отлететь и кто-то взял, уследить нереально за всем. Я там 2 месяца волонтерю... п с: адрес не раздаём(вам это пишется лично и упоминается в имейле), когда регистрируйтесь, то приходит время и адрес!;)
-
Спасибо)
-
t.me/+X2qq9zKM9hw2ZDU6
-
Где то читал за группу Бьюти Калгари, нужно для девушки. Если не сложно киньте ссылку, плиз.
-
Ви оформлюєте Work Permit під час проходження митного контролю (кордону). Ви повинні сказати офіцеру, що прилетіли по CUAET та вам потрібен дозвіл на роботу. Я летів через Монреаль, тому якісь подробиці за Торонто не знаю, але гадаю, що процедура всюди така сама. Дізнайтеся про це детальніше перед поїздкою, щоб уникнути потім зайвої головної болі)
-
нам в Калгари выдавали около 4-5 часов наши ворк пермиты