UA to Calgary🇨🇦
-
Що ж, маю сміливість порадити звернутись до психотерапевта. Хто б тобі що не казав - це не соромно для чоловіка. І це дуже важливо для кожної людини, що повернеться з війни. Тому, оскільки зараз багато спеців працюють із військовими безкоштовно, звертайся до них. Проговоривши свої переживання, зрозумієш себе краще. І пам'ятай, що терапевт ні в якому разі не має тебе в чомусь переконувати чи нав'язувати свою думку, тому змінювати спеців, якщо між вами нема порозуміння, - це норма.
-
Мене за цей період війна настільки змінила, що я не впевнений, що буду взагалі когось слухати, я офіцер, командир штурмової роти, і мої пацани для мене всі як рідні, і мені важко, що я тепер не зними, поки вони виходять на позиції я сижу в кабінеті і чекаю, але і розумію, що для мого малого тут майбутнього не буде, дуже жалко, що КУАЕТ закінчується в березні, виграть би війну і потім вже зі спокійною душею можна мігрувати
-
Тобто ви воювали за " майбутнє країни" в якій ви не хочете щоб ваші діти росли. 😁
-
Спасибо, это кто-то из знакомых проходил?
-
После 12 лет он может лететь сам
-
Я ранее работала в авиа
-
У меня брат еще служит но тоже получил визу и хочет приехать когда получится. Тут не в морали дело. Он более чем выплатил «долг» перед кем либо. А реальность такова что дома у нас нет, квартиру будут долго восстанавливать, с работой вообще не понятно что потом. А еще хочется успеть пожить и построить семью мирных адекватных условиях.
-
Мне кажется что пропаганда в данном случае реально выкручивает мозги наизнанку. Если и надо испытывать чувство долга, то это перед своими близкими, когда есть семья всё остальное вторично. Ни одна страна на планете не будет воспитывать наших детей и ни одна пропаганда и зарплата не обнимет и не пожалеет наших родных в час когда мы им понадобимся рядом.
-
Привіт,здається однокімнатна квартира с 1 листопада Дуже простора та затишна квартира 1700(все включено) Депозит 1700 Від дому є інтернет,непогано ловить Район чинук,від станції 10 хвилин,близько зупинки автобуса до центра Є маленький спортзал,та зона відпочинку на 18 поверсі
-
Вітаю спільното! Мене звати Станіслав, мені 28 років. За освітою інженер будівельник. В Канаді я 2 місяці, за цей час працював на різних підробітках повʼязаних з будівництвом. Шукаю роботу в будь якій сфері, розгляну всі варіанти (перевагу надам роботі в приміщенні). Сил та енергії дуже багато. Маю власне авто, та канадське посвідчення водія. Англійська на початковому рівні, але швидко навчаюсь та займаюсь з репетитором.
-
Гугл переводчик такое творит из-за отсутствия местоимения в предложений🤗))))