UA to Calgary🇨🇦
-
Продаж ‼️‼️‼️ Всім привіт) Продаю) Гарне авто для початку) Масло замінено, всі колодки, передні диски , новий акум, замінено підшипники задні. Бажаючі знати ціну чи є пропозиції - пишіть!
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Hello everyone, I have gotten my profit successful, $10,400 it's reflected in my wallet I made my withdrawal to my bank now He give the best signal's and also keep to his words with this am going to referred all my friends to you and any investors who want a trusted person. Mrs @Marvin_DC smith you're a master when it comes to Trading , connect with him via the link below t.me/+WJySI5gSp8hkMTc0 t.me/+WJySI5gSp8hkMTc0
-
Привет, кто работает в TELUS и может помочь переподключить домашний интернет, я спустя год переезжаю и надо это все перетащить на новый адрес
-
Там работают индусы, над которыми еще и стоять нужно пока они работают😂.
-
📌Шукаю працівників щодо додаткового заробітку, а також іншу роботу та няню, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення📍
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Народ,кто имел дело с finance на автомобиль? Отпишите в личку,буду благодарен 👌
-
Доброго дня. Хто знає ,якщо проблема подачі на дитячу першу допомогу 1500 долл. Куди телефонувати?
-
🏦🇬🇧 UK verified Bank accounts you can buy at my shop 🗄 Most accounts are available to both personal and businesses 🗂 (With full company documents) • CashPlus • Barclays • Monese • Revolut • Starling • Monzo • Paypal • Lloyds • Metro • Stripe • HSBC • Bunq • Skrill • Wise • Tide • N26 👤 Can make a verification to your individual request WhatsApp +48694021440