UA to Calgary🇨🇦
-
Хей всім Можливо хтось хоче поїхати на гарячі джерела за Банфом у неділю Заїдемо на класні локації у Банфі та Канморі трохи пофоткатись , прогулятись Поїдемо на орендованому suv , через це ціна може комусь не сподобатись 35$ +~ за дорогу Їдемо молодою компанією , тому без дітей та бажано до 30 років) Кому цікаві деталі , в лс Ще є 2 місця
-
Так там же 60км в одну сторону, це на середній машині 12літрів туда і назад, це 18$ усього пального, я правильно розумію що один пасажир оплачує вашу поїздку?
-
Тоді питань не маю
-
Пропоную уроки Водіння для водіїв-початківців та підготовка до Роадтесту. Автомат. 1.5 години 50 $.
-
Кроме бензина есть ещё износ авто, вы за подобное всегда и везде платите от билета на автобус до самолёта
-
Ніколи за це не беру з людей грошей. Тільки за бензин та парковку
-
Всім привіт Шукаю кімнату в районі Chinook centre Буду вдячна за будь які пропозиції
-
Подскажите в Калгари только одна локация meest 440 26 Ave NE, Calgary, AB T2E 1Z3, или есть другие локации? И на выходных не работает, апоинтмент надо делать чтобы к ним попасть, я права?
-
Продам матрац Ікеа, купувався рівно рік тому, але на ньому майже ніхто не спав, бо мама поїхала через 2 місяця перебування в Канаді. Розмір Full. Стан нового. Віддаю за символічну суму - 50 кадів, бо треба забрати сьогодні-завтра. Самовивіз район Брентвуд
-
Добрый день, если кому-то нужна в помощь в перевозке вещей/moving - пишите в личные сообщения
-
Привет всем. Продам Galaxy s21 Ultra 128gb. Покупался 2 года назад в Польше, состояние идеальное, все время в защитном стекле спереди и сзади. Носился в чехле. Батарея держит около полутора суток. Так же продаю часы Galaxy Watch 4 classic и наушники Galaxy buds 2 pro, им по одному году. За весь комплект 650 долларов. Можно и по отдельности. В комплекте зарядные провода. Calgary SW.
-
Привет. Кто подскажет, ждём на бенефит карты уже больше 3 месяцев, куда обратиться чтоб узнать информацию по ним?