UA to Calgary🇨🇦
-
В обменниках нигде не меняют мы тоже пытались
-
Добре якщо так, бо я в обмінниках навіть не бачив у списку злотих.
-
Во всех банках меняют, мы лично меняли в RBC, 5 минут дела и по приличным ценам
-
Супер) Дякую
-
Через Meest вiдправляла в середу- 110$ за 7.8 кг(через 3-4 тижнi буде вдома). Через Polimark - безкоштовно в Украïну 6-9 тижнiв, на сайтi можна подивитись (поляк Адам вiдправляэ).
-
Ви мабуть таке не поміняєте. Я не бачив де тут міняють злоті. Краще купити ще в Польщі, або перевести через Wise. Це буде значно вигідніше, якщо злоті тут взагалі приймають. Взагалі зараз курс в онлайн канторах десь 3.4-3.5
-
Всім привіт) Хтось вже робив пересилку в Україну і можливо знає, як це зробити краще? Просто хочу купити тут якісний теплий одяг, павербанки і відправити рідним в Україну, але поки не володію інформацією, як це краще зробити, що можна відправляти і які тарифи
-
Мужская стрижка , и женская чёлка ?
-
Что именно?
-
Почём?
-
Ворк пермит, украинский загран и пруф оф адрес Только классический пруф (с банка выписка) - может не проканать. Точно подходит письмо, которое приходит от мед страховки
-
Добрый вечер🙃 Я Юлия парикмахер колорист,принимаю в салоне по адресу : 6449 Crowchild Trail SW #6, Calgary, AB T3E 5R7 Я за здоровье и качество ваших волос 🤗 Моя страница в Инстаграмм www.instagram.com/reel/ClCOft9pJoy/?igshid=MDM4ZDc5MmU=
-
Дебетову часто так, якщо є у відділенні, кредитну пришлють вам на адресу десь за тиждень, можна попросити забрати у відділенні
-
Якийсь банк відкривав і без СІН, здється Скошия, але преважно всі вимагають. Найркаще піти зранку відкрити СІН і в банк прихначити апоінтмент, бо без домовлненості можуть не прийняти.