UA to Calgary🇨🇦
-
Минимальная зарплата на фултайме в Альберте чистыми 1900. Всех кого взяли на 15 в час грязными с каждой зарплаты вычитают 20% налогов сумарно.
-
Так депортують тих у кого гроші закінчились а якщо той 1 мільйон що повинен приїхати в 24/25 привезе з собою по 10к мінімум то норм гроші в економіку,потім мʼясорубка і знову частина до дому,романтика.
-
Украинцы капля в море,каждый день многие другие национальности прилетают,вчера за день были Индия,Нигерия и Камерун …все без работы,прикол был что парень молодой с 2 языками французский и англ из Камеруна спрашивал у меня за работу (Украинца без PR) а у него 2 детей….
-
))причем тут Украинцы?)
-
Так чия "побєда"? Ви чий будите і що тут робите/винюхуєте?!
-
Відбій питання. Я знаю хто Ви. Архіви чатів довго зберігаю. То ви покинули Канаду і як, щасливі? Чому Ви на канадських каналах такі активні? Ви шкодуєте про рішення покинути Канаду, чи у Вас ідея фікс якомога більше людей "накрутити" проти Канади? (Якщо не хочете-можети не відповідати;)
-
І ні! Так війна не закінчиться. Війна закінчиться або перемогою України, або поразкою московії! That's all. There are no other options. Слава Україні і її Героям слава!!!
-
Я помітила
-
Розуміння щодо цього у мене чітке і конкретне! Чого і вам бажаю! (І якщо що, то те питання, не до вас було адресоване ;)
-
Тут буксирування заборонено. Ви правила хоч читали?