UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт! Ремонтую ПК, ноутбуки, планшети у Калгарі! Багато робіт виконую на місці! А саме: -Складання ПК: від офісного до ігрового (ціни на комплектуючі нижче Stapples, BestBUY); - зняття паролів з ноутбуків, планшетів, телефонів: Windows, Apple, Android; -відновлення даних з HDD/SSD, зовнішніх та внутрішніх накопичувачів; -переустановка, оновлення операційної системи; -апгрейд: заміна оперативної пам'яті, заміна ссд з перенесенням системи зі старого диска, заміна відеокарти та інше; -ремонт та апгрейд техніки Apple: iPad, MacBook, iMac, iPhone; -чистка від пилу та заміна термопасті; -ремонт та чищення PlayStation 4-5, XBOX One, One S. Досвід з ремонту комп'ютерної техніки 9 років. Виклик мінімально 25 кад. Ціни заздалегідь обговорюємо послуги, ціни на запчастини завжди окремо. Виконую все від програмного забезпечення до апаратного ремонту! Замовлення тільки у особисті повідомлення! Розклад: будні дні вечір з 4pm до 9pm вихідні 11am-1:00pm
-
Я б перевіряв слова тандера
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Хотелось бы конечно висеть на Сокаре.
-
Продам только матрас Кинг размер, 270$ , возможен торг минимальный Пишите в личку
-
keep your hope alive and never lose your faith, my gratitude and appreciation goes to Mr Charles Alex Zubarev who showed me sincerity and gave me reason to invest more in binary options trading, i never knew I will come across such an honest bitcoin manager .. But all glory to God almighty who kept me through the process and to everyone who recommended me to this platform God will continue to bless you all 🙌🙌 ( JOIN 10X PLATFORM)
-
Вот этот вариант возле икеи и костко на херитейдж
-
T&T Supermarket Deerfoot Store maps.app.goo.gl/3f69gnc66HbYn6uK6
-
Добрый день ☀️ Поделитесь пожалуйста контактами сертифитированного переводчика документов на английский. Спасибо большое. И Merry Christmas 🎄
-
🎄🇨🇦FREELANCE JOB WITH NEW POSITION Canada FOR CHRISTMAS FESTIVAL 🎄 Opening position: Sell movie tickets servicer & Film Data Entry Morning shift, Noon shift, Night shift Daily Wages: $20/ per hrs. Part-time job available Weekdays Saturday/Sunday Public Holiday Experience NOT required❌ Few min Training will be provided✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 Dm me on telegram here for information.