UA to Calgary🇨🇦
-
Now I see what my father was telling me, never to neglect the little beginning of something now my $600 has turn to $6,000 you are the best @Michael_Camilla_fx t.me/+9TxMOJr0NO43MjU0
-
I make any bank verification, have a lot of accounts in my shop: • 𝗕𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗲 • • 𝗖𝗼𝗶𝗻𝗹𝗶𝘀𝘁 • • 𝗖𝗿𝘆𝗽𝘁𝗼 𝗰𝗼𝗺 • • 𝗣𝗮𝘆𝘀𝗲𝗻𝗱 • • 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘀𝗲 • • 𝗕𝘂𝗻𝗾 • • 𝗪𝗶𝘀𝗲 • • 𝗥𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁 • • 𝗭𝗲𝗻 • • 𝗕𝘆𝗕𝗶𝘁 • • 𝗥𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 • • 𝗕𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗠𝗲𝗿𝗰𝗵𝗮𝗻𝘁 • • 𝗕𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗣𝗹𝘂𝘀 • • 𝗡26 • • 𝗩𝗶𝘃𝗶𝗱 • • 𝗗𝗲𝘂𝘁𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗕𝗮𝗻𝗸 • • 𝗜𝗰𝗮𝗿𝗱 • • 𝗣𝗮𝘆𝗣𝗮𝗹 • • 𝗩𝗲𝗿𝘀𝗲 • • 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 • • 𝗔𝗺𝗮𝘇𝗼𝗻 • • 𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽𝗲 • Contact:⬇️ WA: +44 7801153201 Telegram: @ZeuseBank
-
Boxing Day offers 🎁 Тарифи: 29$ 30 gb 34$ 50 gb -iPhone 15 за 681$ -iPhone 15 pro max за 1330$ -S23 or pixel 7/8 - 0$ -S23 ultra за 1245$ Деталі в лс Або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Усім привіт ❣️ Мене звати Дарія😊. Я дипломований викладач англійської мови з 6-річним досвідом роботи. Запрошую вас вивчати англійську мову зі мною у форматі індивідуальних занять ОНЛАЙН 💻. ✅ Працюю як з дітками, так і з підлітками/дорослими, які лише починають вивчення мови, або вже мають певний рівень. ✅ Пропоную вам гнучкий графік (Пн-Нд та будь який зручний для вас час ⏱️). ✅ Матеріали та наповнення занять залежатимуть від ваших цілей та можливостей (узгоджуватимемо усе разом). ✅ Навчаємось не лише за підручниками, але й за допомогою ігор, візуалізації, перегляду фото та відео-матеріалів, залучаємо різноманітні телефонні додатки на кшталт (quizlet, kahoot) + розмовні практики. 📌Ціна: 1️⃣ година — 2️⃣5️⃣ cad. ❗️Кількість місць обмежена ❓Додаткові запитання ви можете залишити у коментарях або написати мені особисто. Із задоволенням відповім 😉
-
Thank you I`m really happy for what you made me achieve in life I must say you are a good man because you keep making me feel like I am on top of the world, Just want to say a very big thank you to your company for it transparency. I had doubt at first but seeing I got paid I deemed my profit of $13,900, it is necessary to share with the general public and let them know that you can be trusted thank you, @Trade_with_Stefan_James23 t.me/joinchat/pdfkDEs4QBJlOTI0 t.me/joinchat/pdfkDEs4QBJlOTI0
-
Привіт. Перепишемо договір оренди житла з січня. Договір оренди до 1 травня з можливістю продовження. Таунхаус 3 спальні і 2,5 ванни, 2 балкони, гараж. Ціна 2500 CAD plus utilities. Seton Passage SE.
-
🐾Продам Nexgard Spectra для собак на вагу 15-30 кг (мій собака набрав вагу і йому вже не підходить по вазі) Є 4 таблетки: -3 шт по 20 $ кожна (дійсні до 07.2024) -1 шт за 15 $ (дійсна до 02.2024)
-
всем привет! 👋 скажите, есть тут ещё счастливчики, которые спустя месяц от приезда получали от банка такие штуки заполнять? 😰
-
Jerusalem shawarma
-
Aleppo