UA to Calgary🇨🇦
-
Пропоную уроки Водіння для водіїв-початківців та підготовка до Роадтесту. Автомат. 1.5 години.
-
Всіх з Новим роком 🤗 Мене звати Настя і я кондитер, печу тортики і десерти на замовлення. Асортимент десертів постійно оновлюється: бісквітні торти, капкейки, трайфли, cake to go, bentocakes, чізкейки, медівники та наполеони, кейк попси, макаронс, меренгові рулети ,медові тортики у вигляді цифри або форми. Усі вироби зроблені із свіжих і якісних інгредієнтів без підсилювачів смаку а також із правильними умовами і термінами зберігання. Моя головна мета – щоб ви залишилися задоволені та замовили ще!! Моя робоча сторінка instagram: www.instagram.com/oreshek_bakehouse?igsh=MTFpaDJzdzhpYnNiZg==
-
Привет, кто разбирается точно, я работаю фреймером уже 10 месяцев, если я сменю работу на ту же позицию, но другая компания, я не потеряю стаж для пр?
-
keep your hope alive and never lose your faith, my gratitude and appreciation goes to Mr Charles Alex Zubarev who showed me sincerity and gave me reason to invest more in binary options trading, i never knew I will come across such an honest bitcoin manager .. But all glory to God almighty who kept me through the process and to everyone who recommended me to this platform God will continue to bless you all 🙌🙌 ( JOIN 10X PLATFORM)
-
Доброе утро, такой вопрос, как. сделать проездной со скидкой. Без бенефит карты
-
Работодатель тебе пришлет эти формы с уже росписаныой инфой. Если он все исправно платит по налогам
-
Можешь зайти к ним спросить когда обычно они присылают эти папирчики своим наемникам.