UA to Calgary🇨🇦
-
When I lost my job I thought I have lost it all.This is the biggest opportunity I had in making alot of money from this trading strategies, With the little start up of $400 and I got $4,500 within 24hours i start earning extra profits immediately I deposited $3000 to test the trades and I got return of $31,800. His diligence and honest is undeniable, it's very real and legit click on the link below to contact him now.. 👏👏👏👏👏👏👏 t.me/Mariaivanx
-
Жити ще хочеться
-
Привет всем, кто выводил юсдт на евро револют? Были траблы с финмониторингом или какие то холды? Спасибо за ответ
-
Друзі привіт Раді вам повідомити що вже 19 СІЧНЯ відбудеться наша друга вечірка від Check point 🫶🏼 Минулого разу було дуже атмосферно і повний sold out, Ми получили неймовірно велику кількість позитивних відгуків ✨ Впевнені що ця вечірка буде ще більш вражаючою 💥 Отже, що на вас чекає: ▫️ Виступ наших талановитих dj: XK- Progressive House TIANARIE- Progressive House BALYA- Techno RV NOMERA- Techno ▫️Унікальна шоу від trio “Timeless” ▫️ Звучання живого голосу Вʼячеслава Кретова та Валерії Сизоненко Не забудьте про можливість придбати авторські напої смачну їжу та кальян А щееее Буде дуже багато призів! Тому не пропустіть можливість гарно провести свій час Приходьте, получайте позитивні враження та діліться ними з усіма 🫶🏼 Квитки: www.eventbrite.ca/e/european-night-tickets-787259041987?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios Інстаграм: www.instagram.com/checkpoint_yyc?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Чекаю вас в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 🎄💫
-
Народ,где-то недавно был разговор за авто-страховки,может кто-то посоветовать не Овер космос чтоб по деньгам? Буду благодарен.
-
Та вот связался с ними,нагрузили,что новые правила,типа сейчас стаж считается с момента получения прав в Канаде 🤪
-
Возмодно так и есть, на момент когда я покупал, сначала взяли кооперейторс, было с ними 340 что то около этого в месяц. Потом перешли на десджардинс за 180, пока что с ними ещё. В связи с этим мне кажется что нужно просто всех обзвонить и выбрать тех кто предложит лучшую цену
-
сейчас так и есть - опыт считают от момента получения лицензии в Канаде Мы делали в конце октября и так же считали опыт с момента получения прав в канаде (т.е. с нуля) и вышло в районе 340 долларов в месяц (могу путать но точно больше 300 и меньше 400)
-
Можливо хтось знає безкоштовні горки в Калгарі для катанні на лижах/сноуборді для початківців ? :)