UA to Calgary🇨🇦
-
Маю декілька важливих запитань, прошу прокоментувати тих, хто дійсно знає відповідь. Якщо є лінки, посилання на ваші слова, і це не просто «мені сказала кума», то взагалі буде ідеально. 1) Яким чином станом на сьогодні можна переказати кошти з України в Канаду? 2) Якщо їхати з кешем, яку суму можна привезти до Канади? Яка повинна бути сума на людину/сімʼю щоб її не декларувати? Або ж що випливає в подальшому якщо прийдеться декларувати кошти (я не проти це робити, просто цікаво)? За них потрібно буде платити податки? P.S.: Мамкіних бізнесменів, експертів на всі питання і тролів прошу сфокусувати свої старання на якомусь іншому пості.
-
Не, ми тут усі селяни кривозубі і грошей таких шо овер 10к на людину не мали. То мабуть десь є група «кріптомагнати у Калгарі» то до них
-
По пункту 2. З власного досвіду декларував 20ккад. Нічого про походження грошей не питали, ніяких податків платити не треба. Більше того - офіцер робив це так ліниво і нехотя шо або це надто мала сума шоб їм паритись або це має бути виключно у ваших інтересах якщо потім десь прийдеться доказувати звідки ви взяли гроші в канаді якщо не працювали і не декларували
-
Вітаю! Знову маємо гарні тарифи! $34 - 30гб $39 - 50гб $44 - 50гб Також маємо знижки на деякі Айфони та можливість передзамовити Samsung S24. Також є кілька бонусів для тих, хто замовить Samsung S24 до 30 січня. Питайте в особистих, якщо цікаво, або приходьте Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique (біля Shoppers)
-
1)Перестановка денег через крупные обменки 2) официальный сайт Канады и правила въезда в помощь если хочешь достоверную инфу
-
а в чем проблема задекларировать? это ж вам потом лучше будет если вы решите, например, купить машину по приезду и у вас спросят "откуда деньги, Лебовски?" если вы еще не работаете
-
моя думка - краще зробити все чесно тоді точно не прогадаєте. я не знаю як бути тим хто везуть сотні тисяч "зароблені" незаконно, у мене такого досвіду не було. але кілька десятків тис це для канадців взагалі не гроші шоб вони питали де ви їх взяли
-
2007 Dodge Caliber 2.0 АТ 202k пробігу Продам наш сімейний авто в звʼязку з купівлею свіжішого Люк, круіз, кордиціонер. Замінено цеп ГРМ,приводний ремінь та ролики, новий акумулятор, зимова резина $3800 територіально Glamorgan
-
Можно заранее заполнить формы, первую форму правда придется потом переписать но это проще чем вспоминать все эти цифры, адреса и т.д. Я родителям заполнил, переслал, они не зная английского на кордоне просто все скопировали и ОК. Здесь про основную форму www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/forms-formulaires/e311-eng.html Здесь форма декларации денег www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/forms-formulaires/e677-eng.html
-
𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐭𝐨 𝐲𝐨𝐮 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐁𝐢𝐭𝐜𝐨𝐢𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐰𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐟𝐮𝐥𝐥𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐚𝐧𝐲 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦.𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐛𝐞 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐢𝐯𝐞𝐝. 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐬 𝐧𝐨 𝐡𝐨𝐰 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭. 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐞𝐞 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, 𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐢𝐭 𝐨𝐫 𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐥𝐞𝐚𝐯𝐞 𝐢𝐭. 𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐨𝐧𝐲, 𝐈 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐦𝐲 𝐭𝐡𝐢𝐫𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥. 𝐈 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦𝐮𝐦 𝐨𝐟 $𝟒𝟎𝟎 𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐨𝐰 𝐢 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐮𝐩 𝐭𝐨 $14,5𝟎𝟎 𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐬𝐭 12𝐡𝐫𝐬. 𝐓𝐨 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨 𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐟𝐨𝐫𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲.. 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 on the link 𝐛𝐞𝐥𝐨𝐰 to get started 👊👊👇👇👇 t.me/+XaMJFd08h-9iMmM8
-
www.linkedin.com/groups/14384040