UA to Calgary🇨🇦
-
Усім привіт Офер на телефони та тарифи: 34$ 30 gb тариф 🌸 39$ 50 gb тариф 🐈 50$ 100 gb тариф 📲Iphone 15 pro max 256gb за 1557$ Деталі в лс або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Подскажите пожалуйста кто оформлялся как self employed Что для этого нужно сделать? Интересует предоставление бьюти услуг(электроэпиляция) Как получить лицензию? И как долго её получать?
-
Вітаю! Тарифні плани сьогодні: $34 - 30гб $39 - 50гб 📱Pixel 7 за $10/міс + аксесуари в подарунок 🎁 📱Pixel 8 за $8.88/міс 📱iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max зі знижкою $240 Питайте в особистих або приходьте Southcentre Mall 100 Anderson Rd WOW mobile boutique (біля Shoppers та Charm)
-
Продаю бежеву сукню, нова, ні разу не вдягалась. Розмір S
-
Так а як же програмування? 😢
-
Дивись на плюси)), будеш жити з дівчиною з Індії. Вона тобі ніколи за життя ні слова не скаже за носки на підлозі, чи не митий посуд, да навіть ободок в туалеті можна не піднімати. Одні плюси, свобода)
-
Ещё один индийский фастфуд)
-
Милая а где моя зубная счетка? Подожди немного honey я вычищаю грязь из под ногтей
-
Ку , хто щнає як правильно і де подаватись на health card?
-
По городу их куча, приходите и по живой очереди заполняете анкету
-
Здаємо в оренду будинок з 13 лютого (1 березня) до 30го травня: дві спальні, в одній спальні є душ з туалетом, гардеробна кімнатка, в іншій - ванна з туалетом і гардеробною кімнатою. В будинку є всі меблі, в кухні є все необхідне. Будинок знаходиться на NW. На машині до центру доїхати можна за 20 хвилин, автобусом 45 хв. Недалеко від будинку є магазини, банки, школи, лікувальні заклади, ресторани, кафе. Здамо людям без шкідливих звичок, що не палять, без тварин. Ідеальний варіант для тих хто тільки приїхав в Канаду і хоче мати досить часу щоб оформити всі документи, знайти роботу і постійне житло. Вартгість оренди за місяць $2,500 плюс комуналка. Якщо цікавить, пишіть в приват.
-
В любом registry