UA to Calgary🇨🇦
-
Здравствуйте,меня зовут Юлия,хочу предложить вам качественный и натуральный продукт,название компании melaleuca.com,кому интересно дайте знать ,так же я парикмахер колорист,мои работы вы можете посмотреть здесь🤗 www.instagram.com/p/CmqPMN7O8Uj/?igshid=MDM4ZDc5MmU= Хорошего вам дня🥰
-
Вітаю! Я потрапила у погану ситуацію у зв‘язку з непорядністю фірми “Leo Bus” разом до Эвропы» Вони виявились непорядними та не привезли мою посилку у зазначений строк, із важливими ліками, які я дуже потребую та документом із України! Можливо хтось буде летіти ✈️ до міста Калгарі? З Будапешту в ідеалі або іншого міста.. якщо ви зможете привести мені цю маленьку посилку напишуть будьласка та на яких умовах, буду дуже вдячна! 🙏🏼Всім гарного дня
-
Спасибо 😊
-
И мне
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍
-
Привет, может кто знает у кого снять бейсмент? Бюджет до 1200 максимум, желательно не сильно далеко от даунтауна, около 7 км +-
-
В чате это есть
-
t.me/calgarynewcomer/21664