UA to Calgary🇨🇦
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста по поводу покупки багажа в WestJet. Купил билеты, теперь хочу докупить багаж. Но когда кликаю add baggage, открывает новую страницу с технической ошибкой. Не подскажете в чем проблема? Может нельзя сильно заранее его купить и будет доступно к примеру за 2-3 дня?
-
Добрий день всім, шукала за пошуком не знайшла. Чи комусь допомогли в ccis або інших агенція з безкоштовним тимчасовим житлом? Чи так само як і нам казали що нічого в них нема, апотоім раптом виявилось що було але ви спізнились подаватися на нього? Можна в особисті. І чи хтось зняв апартамент через Mainstreet, як вам? Дякую і всім удачі та гарного дня
-
Ищу художника (художницу) кто был бы не против разрисовать стены в моём доме, если есть желание, отзовитесь Have a good day
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста кто-то брал в Калгари каршеринг? Насколько это реально?
-
Anna вибачте, що трачу ваш час, але можете і мені розповісти як процес запису до школи проходить?
-
Схоже на Бандеру*!😅
-
В ІКЕА перед касами по правій стороні є відділ де можна купити меблі по знижкам. Меблі ті або мають ваду продукції або якось фізично пошкоджені ( зазвичай пошкодження не великі і не значні а знижка часом навіть дуже велика). Тому рекомендую. Також не знаю як в Канаді але в інших країнах додатково в середу додатково - 15%. Тому можете перевірити на іхньому сайті або запитати на місці 😉
-
Теж запрошую до групи Бьюті індустрії. Мастери та клієнти 🙌🏻 Ссилка-запрошення t.me/+X2qq9zKM9hw2ZDU6
-
Можливо комусь актуально)
-
Дорогие, одна семья ищет женщину-помощницу, с детьми и по дому. Подробности в ЛС.