UA to Calgary🇨🇦
-
Часто дає подати через 3-5 днів по прильоту, коли бази синхронізуються.
-
Дякую, вже виявили що не ввела добре номер ворк перміту)))
-
Возможно это не решит проблемы, многие говорили что она лечится автоматически через дней 10-15, попробуйте позвонить по указанному номеру телефона, возможно вам помогут. Но, знаю наверняка что люди которые имели подобную ошибку, спустя определенное время смогли успешно подать заявление
-
Випадково тоді ввела, але змінила і помилка та сама
-
Виктория, извините пожалуйста. Last name это фамилия, а вы туда имя свое ввели.
-
Привіт всім, вибиває така помилка при заповненні на допомогу на 3000$, можливо хтось підкаже як це вирішити.
-
Може підскажете де саме на ircc подивитись результати ? В профілі не можу знайти.
-
Здавали уже тут, на місці. Огляд, кров - це зробили в одному місці,а на флюорографію відправили в іншу клініку. Щодо недійсності польського мед. тесту - не маю інформації. Знаю тільки, що якщо ви робили екзамен перед вильотом, то треба буде почекати пару тижнів, поки результати підтягнуться в систему ircc. А у Вас на ворк перміті написано що Ви маєте обов'язково пройти мед.тест?
-
Так, у акредитованого. І там багато українців проходили комісію. В понеділок підем тут до лікаря і ще будемо з’ясовувати цю ситуацію.
-
Добрий день 👋🏻 Чи хтось другий раз проходив мед комісію в Канаді вже по приїзду? Ще до приїзду в Калгарі здали в Варшаві флюрографію, про кров сказали, що не треба, в аєропорті іміграційний офіцер прийняв цей документ і видав ворк перміт. На днях вирішили все таки запитати про здачу крові і тут сказали, що наша мед комісія з Польші не дійсна для Канади 🤯🤯🤯 У вас так було ?
-
Що це таке, вибачте, я не знаю? 😄