UA to Calgary🇨🇦
-
ні ні, як що можете поділіться на який мейл ви відправили запит?🙏
-
Да, очень быстро) в течении пару дней.
-
а поділіться будь ласка яка пошта спрацювала?
-
У мене було навпаки. За два тижні прийшли запроси на дитячі паспорти. А мені трішки пізніше.
-
Мы подождали месяц после нашего апрува и писали на прямую в посольство на электронную почту письмо обращение, почему именно вашу заявку должны рассмотреть ургентно. Кризис форм не работает. После письма, сразу пришли реквесты детям. Весь процесс у нас занял 4 месяца.
-
Ми чекали на дітей довго (4,5 місяці). Можливо випадковість, але допомогло наступне: написала у кризову форму від імені дитини, що мама, ім'я прізвище, дата народження, юсі номер такий-то, номер аплікації такий-то, візу отримала, що батько, всі його дані, візу отримав, що їдемо разом і дозвіл від батька не потрібен. Після цього дітям прийшли запити на вклейку впродовж тижня. Але, повторюсь, може й збіг
-
ми чекали довго, десь три місяці, але у всіх по різному
-
Подойдёт любой
-
Доброго дня.. хто чекав на відповідь по візі на дитину неповнолітню довго? Як довго це було? Чи щось робили задля пришвидшення, чи тут тільки чекати? Вже отпримали відповіді на чоловіка і на мене, а на сина ніяк не приходить(((
-
Свидетельство нужно и перевод тоже.
-
Поговорите с адвокатом. Это будет самый адекватный совет.
-
Илона, никаких образ, честно. Вы принимаете одно из самых важных решений в жизни. Только Вы сами будете нести за него ответственность. Только Вам принимать решение … и решение стоит принимать не на основании чужого опыта в чатике
-
навіщо ви витрачаєте свій час на мене?
-
Вам в чате Эдмонтона уже дали общую информацию. Вы тут в чате Калгари задаете тот же вопрос. Думаете скажут что то другое?
-
я не мала на меті такого(( лише збираю інформацію, а в таких чатах люди діляться своїм досвідом, не зважаючи на купу інф в інтернеті і на офіційних джерелах.. якщо для когось моє питання образливе - прошу втбачення
-
Звучит как «мне лень самостоятельно искать и анализировать информацию. Сделайте анализ за меня». Опыт людей Вам мало поможет, так как ситуации у всех уникальны.
-
Манітоба найбільш привітна, швидше та простіше можна отримати Мене цікавить досвід людей)