UA to Calgary🇨🇦
-
Да рассказывай, не томи
-
Українці в Канаді в ШОЦІ від поведінки російськомовних українців
-
Сейчас обновы накачу какие там
-
Я для себя пытаюсь уже некоторое время вывести чёткое определение. Наверное, бездушевностью, что ли) Нет никакой архитектуры, уродство местной застройки очень меня тяготит. За природой нужно ехать, выделяя для этого минимум день. У местных будто атрофирован (или вовсе никогда не был развит) нерв прекрасного. Улыбаются тут пустыми улыбками. Рот растянут в улыбке, а в глазах совершенная пустота. Не говоря уже о потери ориентиров нации в целом. Короче, запад таки оказался загнивающим
-
Так что может в доту? Я уже давно не помню как играть но слишком уж скучно сегодня
-
Знову відкрито вогонь в сторону спеціального підряду поліції Поліція заявила, що стріляли у напрямку співробітників тактичної групи. Збройний зіткнення триває, але поліція працює над мирним закінченням. Школи працюють, але доступ обмежено. Жителів просять не залишати місця проживання. 📝 Хронологія усіх заяв Калгарійської поліції описана у повній статті 📭 Новини Калгарі українською
-
Неужто довели торунского мясника?
-
Еще криминала нам тут не хватало в тихой спокойной стране
-
Для какого будущего? Впрягаться в mortgage (недаром корень слова отсылает нас к латинскому «смерть», вижу в этом славную иронию), есть пластмассовую еду, раз в год видеть застроенный, такой же пластмассовый Канкун (ну зато пляжи широкие, ага), опасаться, что дети в пятом классе посылки на кокаин, перекидываться с коллегами пустыми диалогами? Это не будущее, это пастка
-
#узгоджено Привіт красуні Calgary🌷 Я Маша www.instagram.com/hair_calgary_masha?igsh=MXljeWh3bDRyeWtn сертифікований майстер з кератинового вирівнювання, ботоксу для волосся. Для блонду та сильно пошкодженого волосся є процедури протезування та холодної реконструкції. Склади та техніки виконання, підбираю індивідуально під ваш запит та тип волосся 🤍 ✅ я можу допомогти тобі, щоб волосся виглядало гладким, блискучим, здоровим і доглянутим! Результат від процедури ти бачитимеш ще протягом 6 місяців! ✅ ти забудеш про сплутане і обламане волосся! Сушіння та укладання буде займати всього 7 хвилин! Так – так, перевірила особисто 😘 ✅розберемо разом домашній догляд, я складу тобі індивідуальний HAIR PLAN! Тут розповіла, чому тобі потрібно зробити процедуру саме у мене. www.instagram.com/p/C4G-m2RPT47/?igsh=dGY3dWpndTBzMDRp Буду рада новим знайомствам 💐