UA to Calgary🇨🇦
-
Calgary Transit - для онлайн покупки билетов на общественный транспорт Poparide - аналог нашего блаблакара Instacart - доставка продуктов с многих магазинов Я сама не юзала, но знаю про: Flash food - В этом приложении магазины выставляют товары по низкой цене, у которых подходит срок годности Too good to go - приложение, Где рестораны / кафешки / пекарни вместо того чтобы утилизировать излишки, делают surprise bag, и отдают по низкой цене, но минус в том, что от тебя там ничего не зависит, что они туда положат
-
Turo - дешевая аренда тачек
-
Друзі, вітаю! 🚌 Ми - українська 💙💛 туристична компания в м. Калгарі, їздимо комфортабельним автобусом на п'ємо смачний 🫖 обліпиховий чай 🍃 з неймовірними краєвидами Альберти. Анонс поїздок на квітень до Банфу та не тільки: 🏞🚶♂️♨️ 07.04 - Lake Louise, Johnston Canyon, хайкінг Банфом, гарячі джерела (від 49$, 9:00 - 20:30) tickets.uucalgary.com/e/15/lake-louise-johnston-canyon-banff 🐺 14.04 - заповідник з Вовками (дитячий тур, від 60$, 9:30 - 16:00) tickets.uucalgary.com/e/16/zapovidnik-z-vovkami 🏞🚶♂️♨️ 21.04 - Lake Minnewanka, хайкінг Банфом, прогулянка містом, гарячі джерела (від 49$, 9:00 - 20:30) tickets.uucalgary.com/e/17/minnewanka-banff-hot-springs 🏞🚶♂️♨️ 24.04 - Radium Hot Springs (Дводенний тур) - гарячі джерела, BBQ, 4 водоспади, готель включений (від 120$, 10:00 - 19:00 наступного дня) tickets.uucalgary.com/e/18/radium-hot-springs-dvodenniy-tur 👨👩👧👧 Великі групи (більше 20 людей) веселих українців 💙💛 🕊 В нас діє система "early birds" - квитки дешевші якщо купувати завчасно. ☀️ З першим теплом почнуться 💦 водні активності (🚣 сплави річкою Боу, 🛶 рафтінг, 🍖 BBQ, 💨 кальянні зустрічі) та багато іншого! Слідкуйте за анонсами та welcome aboard! t.me/uu_adventure facebook.com/banfftrips www.instagram.com/uuadventures
-
🇺🇸РАБОТА В ДОСТАВКЕ И ТАКСИ🇺🇸 ✅ UBER ✅ LYFT ✅ DOORDASH ✅ GRUBHUB ДО КОНЦА МЕСЯЦА СПЕЦ УСЛОВИЯ — Рассрочка платежа — Начинаете зарабатывать в течение 36 часов с момента обращения — Гарантия 3 МЕСЯЦА — За каждым клиентом прикреплён персональный менеджер CONTACTS : t.me/DonaldDashSup
-
Скам!?
-
Это не скам, это индийская культура, давайте быть толерантнее 😍
-
Всім привіт, звертаюсь до вас з таким питанням. Плануємо святкувати весілля та шукаємо місце для проведення, можливо хтось підкаже чи знає чи можна знайти будинок для святкування , де нема жорстких обмежень що до вечірок, або ресторан не за всі гроші світу з окремим залом для 15 гостей) буду дуже вдячна👍
-
Эх, школам Калгари до нашего уровня ещё долго
-
Тарифи: Без плати за підключення/перехід 👌 Fido/Rogers/Telus/koodo 29$ 20 gb 34$ 50 gb 50$ 100gb Деталі в лс Або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Привіт 🤗 Допоможемо вам заговорити англійською для подорожей, роботи 🇬🇧 пишіть в особисті
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
I don't praise people for any reason truth be told good works deserves appreciation, l won't deny the fact that you are the one that made me financially successful that's why I keep sharing your great work to everyone benefit as well 👇👇👇👇👇👇
-
А как вобще с открытием бизнеса обстоят дела. Кто-то интересовался? Или это не реально?
-
Можешь прям в эту минуту им начать заниматься. Заработаешь 30к дол начнешь регистрироваться.
-
На самом деле очень легко (в разы легче чем в Европе ) ну если это не лицензирование что то