UA to Calgary🇨🇦
-
Готовка как и в буфете - наотьебически к правилам и нормам. Я це люблю
-
В 10 гривен входит запиток на выбор и 2 куска пинцы примерно грам 600—700
-
За 10 гривен я именнно нажираюсь как мразь. В пицце много майонеза и плюс дают соус в придачу. Моя любимая паперони и просто сырная. Мясная тоже топ
-
пока что лучшая реклама пиццы, что я слышал )))
-
Ану адресок я на вкус и аромат
-
Если знать места то можно кишкоблудить по-украински даже тут и за людской прайс
-
Не, я покупаю супчик Том Ха в ТукТук - 4 гривны за ебейший заменитель с креветочками та еще из будуна.
-
Кстати - сало пидкопченое ебейшее можно взять во фрешко под видом бекона🤫. Стоит 10-15 гривен за кусман с мяском. Это топ
-
Привіт! перездаю квартиру в даутауні, 2 кімнати одна ванна. Квартира в самому центрі . Ціна 2080 . Є спорт зал,брбекю зона,відкритий басейн , більярд,3 д гольф і багато іншого. Все в пішій доступності Сі-трейн 10 хвилин. В ціну включена вода і тепло. Кожного місяця ціла купа безкоштовних івентів ( малювання вином, йога, настільні ігри, вечірки і ще багато чого) Також будинок видає вам ,окрім ключів від квартири, ще картку зі знижками у багатьох ресторанах ,кавʼярнюі та дуже крутому магазні одягу . Ми прожили у цьому домі майже 2 роки , тому квартира перездається по старій ціні, що є великим плюсом .
-
Да, локация получше моей, только я сам и мне в 2шке нет смысла
-
🌸 Весняна Фотозйомка у Калгарі! 🌸 📸 Шукаєте професійну фотозйомку в Калгарі цієї весни? Ми - Євген та Ольга, ваші фотографи, готові зробити ваші спогади незабутніми! 🌷 Наші послуги включають у себе: • Сімейні фотосесії • Весільні фотозйомки • Портретні сесії • Фотосесії для дітей та немовлят • та багато іншого! 💡 Українські клієнти отримують особливі умови! Напишіть нам, щоб дізнатись більше про наші пропозиції! 💌 Залиште запит або забронюйте вашу фотосесію зараз, щоб забезпечити собі місце у нашому графіку! 📞 Зв'яжіться з нами: 📧 Електронна пошта: [email protected] 📱 Телефон: 587-969-0758 www.instagram.com/yo_life_moments/
-
Всім привіт! З 1го травня здається в арену новий однокімнатний Таунхаус. 🔹Вартість 1575$ плюс комунальні. 🔹У вартість входить приватне паркомісце 🔹 Тихий сімейний район Savanna , близько до школи та дитячих майданчиків. 🔹 Окремий вхід та свій дворик, є зона для BBQ. 🔹 Повна ізоляція від сусідів. 🔹 Чудово підійде для сімейної пари. 🔹 Нова фурнітура в квартирі, також є нова пральня та сушильна машина, нова система опалення. 🔹 5 хв на автобусі від C-train, та магазинів таких як FreshCo, Shoppers Drug Mart та спортивного комплексу Saddletowne YMCA (де є басейн, спорт зал, волейбол, баня та джакузі, також багато активностей для дітей.⚠️👍
-
Друзі, сьогодні вночі прилетіло в Чернігів, де наразі загинуло 17 українців і ще десятки поранено. Поки ми сидимо в теплі і добрі в Канаді🇨🇦, там гинуть наші рідні і друзі. 28 квітня 2024 року в Калгарі ми проводимо черговий благодійний івент зі збору коштів на дрони для ЗСУ🇺🇦. Продано тільки 29 із 80 квитків. Будь ласка, допоможіть поширити цей пост і приходьте самі на івент. Квитки можна придбати за посиланням нижче: www.eventbrite.ca/e/evening-of-ukrainian-music-tickets-873735585657 For donations: linktr.ee/dronestoukraine 💰 По поводу переводов. — e-transfer/PayPal to [email protected] — Paysend/Wise to debit card: 4724-0905-5545-1283 — карта Приватбанка 4149439020459321 Paysend можно посылать со всего мира в любом валюте. Валюта получателя — CAD 💰 Regarding money transfers. e-transfer/PayPal to [email protected] — Paysend/Wise to debit card: 4724-0905-5545-1283 Paysend can be sent from all over the world in any currency. Beneficiary currency - CAD #RussianUkrainianWar #stoprussia www.facebook.com/share/v/dDmjPhhdNj5xjbWd/?mibextid=xfxF2i