UA to Calgary🇨🇦
-
www.cbc.ca/amp/1.7227808
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - нарощування волосся; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Подтягивания с +45кг 🦅🦅
-
Що может кто хочет совместную тренировку спины через час?
-
Все можна😎
-
То мне нужно прийти к тебе в чинук и узнать как это сделать. Бо я от своего хорватского консультанта услышал строгое нет, мол нельзя достроково и нельзя менять тариф.
-
Так закрий достроково І зроби собі тариф файний 👍
-
Цены ебейшие, чувствую себя лохом бо плачу 60 гривен за 40 гиг и 35 за айфон 14. Попався на капкан ☹️
-
Чи не, я спутал. Это ж лизинг
-
А могло б быть 50🤨
-
Пропоную свої послуги- складання меблів,дрібний ремонт и косіння трави.Гарантую швидке та якісне виконання,будь якої складності та за помірну ціну.Надсилайте заявки в особисті повідомлення. I offer my services - furniture assembly and minor repairs and lawn mowing. I guarantee fast and high-quality work of any complexity at the most reasonable prices. Write in private messages.
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля💻 Чудовий та цікавий спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть у лс, кому надіслати посилання🙂
-
Бля как я раньше не слушал Linkin Park я хз, столько хороших песен для себя открываю
-
Никогда не поздно,хотя не ожидал такого от тебя 😁