UA to Calgary🇨🇦
-
Помощь погорельцам дело благородное в любой стране мира...как видите там и наших людей полно, а страховая будет телиться месяцами
-
Бедные питомцы(((
-
Понад 100 людей що жили у Маккензі Таун втратили домівку. Серед них є і українці. Пожежники прибули на місце події через 5,5 хвилин після дзвінка 911, полум'я швидко поширилося. За попередньою інформацією, в пожежі загинули домашні тварини. 📰 Джерело: ctvnews 📰 Новини Калгарі українською
-
А сидовые упадут, расстроишься
-
Да хуй на них
-
А прикинь без углей быстрых мммм без сладостей ая яй
-
Я и сейчас бешусь по поводу и без
-
Ну глянешь я дефицит не вывожу , у меня начинаются не здравые агрессии , депрессии и т.д
-
У меня наоборот скорее после 1 месяца хочу все забросить
-
Сочувствую, будешь как зомбак ходить первое время на дефиците
-
Жиров и 0.5г на кг тела хватает, силовые упадут 100% но буду стараться так же как и сейчас
-
А если жиров не будешь добирать риск травмы😅😅😅
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля💻 Чудовий та цікавий спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть у лс, кому надіслати посилання🙂
-
Веду набор партнеров, для хорошего доп. заработка на удаленке. Занятость в свободное время, от 20 лет. Пишите в лс
-
Кто может помочь с перевозки матраца king и 4 стула? На 4 июля.
-
Привіт! хтось бажає працювати, хто може працювати на неповний робочий день Ранкова зміна (10:00-14:00) повний робочий день і неповний робочий день післяобідня зміна (17:00-21:00) Терміново. (Ми навчаємося!!) У нас є робота для вас!! Можна працювати з (понеділок-п'ятниця) або (субота-неділя) оплата -$35-$40 щогодини, будь ласка, надішліть DM, якщо зацікавлені
-
Мне нужно чтоб ещё кто-то и помог вынести матрац из бейсмента. )