UA to Calgary🇨🇦
-
😂😂😂
-
Какие-то 25-30???? Это менеджеры с десятилетним стажем могут столько получать...откуда вот это вот всё, ещё и с допиской "какие-то"
-
ааа, тоді поняв чому ви тут так давно)
-
я коли почав резюме розсилати то мені половина компаній відповідали саме із сша. у них тут в канаді просто компанії-прокладки чисто для найму канадців, бо так дешевше
-
якщо ви в програмуванні то взагалі нема сенсу на канадских ринок орієнтуватись. он штати поряд - там і робота є і платять краще. та ж сама удальонка. Я так розумію у вас пр уже є, тому до канадського роботодавця не повинні бути привязані
-
у мене друг в канаді майже 4 роки то в нього трошки обернена ситуація. варіанти роботи знаходив то йому казали що беремо але давай сертифікати. он він по мірі необхідності перед кожним підвищенням їх і отримує. ще й в саіті за рахунок компанії вивчився
-
ну а сертифікати які отримували?
-
в якій ви сфері працюєте?
-
в плані ринку праці я з вами згоден. жополизання і подібні речі. але тут такі правила. ми їх або приймаємо або ні
-
все що у нас хорошн трапляється в житті можна назвати в деякій мірі везінням. просто щоб ці умови склались треба для цього щось зробити
-
не те щоб похуй, але конкуренція на ринку праці й справді висока. і в такому випадку звичайно ж ідуть по головам ради того щоб хоч самому щось урвати
-
я не гарантую 100% успіх і не кажу що там все на ізі. Я пропоную варіанти. Може щось десь клюне і таким чином. Людина шукає роботу - ділюсь інфою яка можливо буде корисна