UA to Calgary🇨🇦
-
Кто там в Ванукевере щас? Вадим вроде или решетка? Бывали на острове там где Нанаймо? Есть может кто-то из знакомых там,как там вообще?
-
Выехать можно оттуда только на фейри. Это кораблик
-
Я смотрел пару прикольных трукраймов про Нанаймо. И еще подруга оттуда она дохуя рассказывала, шо там бомжи город захватили
-
Опять бомжи,даже там 🤪
-
Но остров красивый и его должно красиво цунами розьебать в будущем
-
Та в Нанаймо ж. Там именно вообще беда с ними
-
Hello! we are hiring few people in area to keep position in customer service..... DM NOW
-
цікаво щодо останнього твердження. чому саме з жінкою краще не їхати в штати?)))
-
самый нюанс шо как раз таки в германии проще всего получить пмж/гражданство и большинство украинцев в европе за последние годы получили его именно там. не в теории, а на практике. но да, английский там никому не вперся
-
Тут мова англійська. Я її знаю, дівчина знає і можемо спокійно жити і розуміти що навколо відбувається. Їбалося воно нам з самого початку вчити нову мову навіть на пр, а просто щоб бути людиною і можна було хліб купити «Але ж ти всюди можеш англійською спілкуватися» Хуй там мігрант нормально зможе влитися в суспільство без мови цього суспільства. Як би ти не намагався, якщо в тебе немає 7 нулів після числа на банківському рахунку і ти намагаєшся десь стабілізуватися то хуй хіба що на склад підеш і це буде максимум. Або по звʼязках. І сюрприз-сюрприз, прям як в Канаді. А штати залупа їбана куди з жінкою краще не їхати від гріха подалі