UA to Calgary🇨🇦
-
Хто зараз знаходиться в Польщі і має проблеми із перерахуванням коштів, то можу порекомендувати в Alior Bank Kantor відкрити рахунок у CAD , залити гроші і замовити карточку дебетову до цього рахунку. Карточкою розраховуюсь тут без жодних комісій, за трансфер грошей на канадський рахунок Аліор гроші не взяв, а канадський банк як не дивно стягує 15 доларів незалежно від суми коли гроші поступають до них на рахунок
-
Переробляємо українські/європейські резюме під канадський ринок, пишемо cover letter. У нас за плечима десятки задоволених та працевлаштованих клієнтів, а Ти все ще чекаєш дзвінка від роботодавця? Більш детальну інформацію та відгуки - в Особистих повідомленнях / в Інстаграмі за посиланням нижче instagram.com/canadavisa4ukraine?igshid=NmNmNjAwNzg=
-
Пробовал просто делать перевод Swift, пробовал пополнять канадский счёт wise
-
WestJet с Амстердама прямой и без головной боли с пересадками
-
Доброго всім часу! Підкажіть, будь ласка, де найвигідніше взяти квитки з Парижу до Калгарі? Чи дуже складно, коли дві пересадки та різні авіакомпанії? І яка цінова категорія на людину є адекватною, якщо час з купівлі квитків до вильоту орієнтовно 2-3 тижні?
-
Ограничения по переводу, нельзя перевести больше 3 к в день
-
Не особо много, 3к, но я новоприбывший и кредитку только на 1000 могут дать
-
Это сколько тебе надо😱
-
У кредитки лимит маленький( Хотелось бы сразу всю сумму отправить
-
Попробуй кредитку, ибо нередко неохотно берет с дебита
-
Нет, с дебетовой
-
С кредитки пробовал?
-
Подскажите, пожалуйста, пытаюсь пополнить счёт wise с дебетовой карты scotiabank, но wise говорит, что так пополнить не возможно, в чем может быть проблема? Буду очень благодарен если кто-то подскажет как с канадской карты в украину через wise отправить🙏
-
Завжди перевіряйте свій маршрут тут klm.traveldoc.aero/ знатимете які доки потрібні і чи підходять ваші