UA to Calgary🇨🇦
-
Я в Тим Хортонс попал первый раз этим летом. За два года и удивился шо кофе очень недорогой
-
Ну ок
-
Я считаю, шо Тим Хортона все-таки хорошее заведение за свои деньги. Так и Кулиничи очень прикольное заведение за маленькие деньги
-
Друзі, привіт! 🚀 Запрошуємо вас на семінар-воркшоп “Як реалізувати свій фуд-бізнес не за всі гроші світу”! 📅 16 листопада (субота) ⏰ 11:00 - 14:30 📍 Калґарі 🎟 90$ Анна Степанець – успішна бізнесвумен із 10-річним досвідом у Канаді. Вона відкрила свою першу українську пекарню-кав’ярню 5 років тому в Едмонтоні й зараз вже має дві точки. Сьогодні Анна в процесі запуску нового проєкту із мінімальними вкладеннями, який покаже, як поступово зростати з малого бізнесу. На воркшопі ви дізнаєтесь: 🔸 Як орендувати приміщення 🔸 Отримати ВСІ ліцензії 🔸 Де шукати фінансування 🔸 Як створити бренд та стратегію 🔸 Факапи та перемоги у фуд-бізнесі 🔥Анна вже провела понад 250 семінарів офлайн та онлайн, і надає індивідуальні консультації. Понад 40 людей придбали її гайд "Як відкрити заклад в Канаді", 45 проходять курс "Тест-драйв твого фуд-бізнесу", а 15 щасливчиків вже на шляху до відкриття власних закладів. 🔥Не пропустіть можливість отримати практичні поради! 🔥20 місць 📲 Реєстрація: @Nes_Yani 📷 @anna_stepanets.ca
-
Провожу курс *Как состричь с лохов 1000 долларов за 1 час* через неделю в 9 утра, стоимость входа 50$
-
ты ж скажи что количество мест всего 20, чтобы поспешили
-
Умно!
-
Купил три места, шоб по бокам никто не сидел
-
Привіт! Моя подруга шукає сусідку в Калгарі. Квартира однокімнатна, але з перегородкою, новий ремонт, є чудове літнє патіо. Локація – просто супер: даунтаун, продуктовий магазин через дорогу, а до зупинки сітітрейн лише 5 хвилин. Ціна – $1000/міс + комунальні (світло). Подруга багато працює, тому вдома буває рідко. Якщо цікавить, пиши!
-
Есть нeсложная зaнятость! Рабoтаем из дому. Доход от 450 дoлл. в день. Необходимо пoлтора-два чaса в день. Стaвьте «+» в л.c.
-
Веду набор людей в команду на дистанционном доходе, от 200 долларов в день, детали в личных сообщениях
-
Если вас интересует доход от 400 долларов в день, в абсолютно пассивном направление. Пишите в личный чат.