UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт усім, хто шукає роботу з понеділка по п'ятницю та вихідні з хорошою оплатою та бонусами
-
Привіт усім, хто шукає роботу з понеділка по п'ятницю та вихідні з хорошою оплатою та бонусами
-
Здравствуйте! Хочешь обрести финансовую свободу и увеличить свой капитал? В таком случае приглашаем присоединиться к нам Мы предлагаем погрузиться в новое направление вместе с нами. Сфера: Web2/Web3 Мы предоставляем вам: — Бесплатное обучение для ознакомления со сферой — Высокая стабильная прибыль — Гибкий гpaфик paбoты, пoдxoдящий для зaнятыx людeй Важно упомянуть ! — Oт 20 лет — Oпыт : нe нyжeн Контакт для связи: @chernovdavid
-
Приветствую! Меня зовут Вадим, я маркетолог👋 Помогаю разным компаниям получать новых клиентов на рынках США, ОАЭ, ЕС и Канады. Мои услуги: 🔘 Таргетированная реклама в Instagram и Facebook 🔘 SEO и контекстная реклама для повышения видимости в поиске 🔘 Создание сайтов и квиз-платформ 🔘 Чат-боты для автоматизации общения 🔘 Полное ведение SMM 🔘 Массовые рассылки в Telegram, Viber, Facebook 🔘 Продвижение в TikTok и YouTube 🔘 Soft для автоматизации рассылок 🔘 Брендинг под ваш бизнес Заинтересовало? Напишите «+» в ЛС — обсудим задачи вашего бизнеса Писать на @target_vadym 👈
-
Приветствую! Меня зовут Вадим, я маркетолог👋 Помогаю разным компаниям получать новых клиентов на рынках США, ОАЭ, ЕС и Канады. Мои услуги: 🔘 Таргетированная реклама в Instagram и Facebook 🔘 SEO и контекстная реклама для повышения видимости в поиске 🔘 Создание сайтов и квиз-платформ 🔘 Чат-боты для автоматизации общения 🔘 Полное ведение SMM 🔘 Массовые рассылки в Telegram, Viber, Facebook 🔘 Продвижение в TikTok и YouTube 🔘 Soft для автоматизации рассылок 🔘 Брендинг под ваш бизнес Заинтересовало? Напишите «+» в ЛС — обсудим задачи вашего бизнеса Писать на @target_vadym 👈
-
Привітик, дівчата🤍 Мене звати Анастасія. Я – хореограф із вищою хореографічною освітою та засновниця 4 танцювальних груп в Калгарі. Мої групи, об’єднують тих, хто любить цей стиль так само, як і я✨ Є місця в групах: Понеділок 8-9pm Вівторок 7-8pm Середа 8-9pm 📍117 17 Ave NE (3-5 хвилин від центру) Танцюючи, ми відкриваємо власні кордони. Пиши в особисті, якщо готова відпустити зайве, зануритись у себе та віднайти внутрішню свободу🤍
-
Приветствую, если Вам интересна онлайн деятельность, с возможностью доход больше ЗОО длр, пишите в лс
-
Доступні онлайн-заняття з англійської у мінігрупі 🇬🇧 ✅ 98 грн/заняття (1 година) ✅ Індивідуальний графік ✅ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✅ Група 3-4 учні Привіт, шановні користувачі! Мене звати Марина, і я чудово розумію, наскільки важливим є знання англійської мови в сучасному світі. Я також знаю, що не кожен може дозволити собі дорогі заняття. Саме тому ми зробили вивчення цієї іноземної мови доступним для кожного, зберігаючи при цьому високу якість викладання. Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Напишіть мені в приватні повідомлення для реєстрації. Вкажіть: ✨Дні та час, коли вам зручно навчатися ✨Ваш поточний рівень володіння мовою Я із задоволенням допоможу вам підібрати зручний графік занять 💌
-
Привет. Я ищу несколько человек на удаленку, нужен только телефон и выход в интернет. Можно без опыта, подробности в личных смс
-
СЕЙФ 1) t.me/addlist/vyy3D5YJQxw4MGJi 2) t.me/addlist/8OsHBIJxlaM1ZDFi 3) t.me/addlist/V9lDdsYESh0wOWRi 4) t.me/addlist/RjYQujkdIm4zN2Qy НЕГР 1) t.me/addlist/V0pwzZ0RyKg0MmIy 2) t.me/addlist/1mCDn6Shxe8wMzYy 3) t.me/addlist/YNkoVU2Rsu04Yjky 4) t.me/addlist/tO9Td4s-aNE1NjVi Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я 1) t.me/addlist/G8AL9IIk330zNTIy 2) t.me/addlist/Xq1AxsZCAQI1NjNi 3) t.me/addlist/-G9FUzl49FMyZGUy 4) t.me/addlist/_VDDLGlLwn82Njgy 5) t.me/addlist/lP-neC8iuDZhODIy 6) t.me/addlist/FmBjQtEw2k9hMTE6 7) t.me/addlist/DZV44cT58hw2MTAy 1 2 3 4 5 1) t.me/addlist/X-Jpr6oOdzE1Y2Uy 2) t.me/addlist/boB9oHE7EzplYjY6 3) t.me/addlist/rQPJOswvzSUxZTcy 4) t.me/addlist/wVtFo8B3ffoyMGUy