UA to Calgary🇨🇦
-
У всех в голове по разному у каждого свой путь, , финансовое состояние, у каждого Адама своя программа. На этот вопрос я думаю вам никто не ответит. Это личное.
-
жилье можете посмотреть на airbnb временное
-
на пару сообщений выше писали. где можно попробовать найти хостов, у которых остановиться. так же можно написать в церковь украинскую: stvlads.com/aid
-
I have tried several platforms they didn't workout but when I did take the risk to invest $1000 in less than week I got $10,500 from he's platform I must confess you are truly the best t.me/joinchat/1zGtfInuoqw0NWZk
-
Привіт, можливо у когось є контакти волонтерської організації в Калгарі, що допомогає українцям. Плануємо на наступному тижні родиною прилетіти в Калгарі. Сьогодні вирішили, що таки будемо летіти. Нічого на знаємо поки і нікого теж. Нажаль, навіть немає житла де зупинитися. Що робити, коли вийдемо з аеропорта?! 🥺🥺🥺🥺 Поділіться, будь ласка, контактами! 🙏 Будемо вдячні за любу пораду! Дякуємо 🙌
-
Цей тест триватиме 2 години, перевіряють читання, письмо, в тд, це не IELTS... це якийсь типу державний екзамен. Після його результатів вас можуть направити на курси англійської. Або наприклад є в різних організаціях безплатні профільні курси, або стажування в компаніях але щоб туди потрапити повинен бути цей тест
-
Попробуйте icanhelp (в Гугле вбейте, там будет сайт, выбираете город и смотрите) так же в Фейсбуке в поиске введите Canadian Host, вам покажет крупную группу где вы можете обратиться ко всем жителям Канады и не только за помощью, а дальше дело удачи.
-
Я летіла на початку вересня, нічого ніде не питали, лише у Франкфурті Арайвкен, але ж тепер відмінили, то не знаю
-
Теж послухаю
-
Добрый день, скажите, пожалуйста, какие есть волонтерские организации или сайты, которые могут помочь найти семью на первое время 🙏🏻🙏🏻🙏🏻