UA to Calgary🇨🇦
-
Лікарі зараз що хочеш тобі вколять, мене хвилює чи в Канаді можна щоб 2 різні вакцини були
-
Доброго ранку. Скажіть, будь ласка, якщо перша вакцина пфайзер, а друга буде якась інша, але теж дозволена в Канаді, так можна робити, бо в Україні зараз немає пфайзеру?
-
Які банки та кредитні спілки в Калгарі для українців наразі є найліпшими? Який би могли порадити?
-
Я отправляла через 2 месяца после подтверждения визы. Вклеили без проблем и без объяснительных писем.
-
Сегодня в 17 00 будет лотерея на бесплатные билеты, ребят не упускайте возможность. Так же дал советы как увеличить шансы на получение, заветного бесплатно билетика. @ukrainian_canada_cu
-
Отправить и приложить письмо с объяснением, почему не вложились, либо написать в кризисную форму объяснение
-
Что там, что там нормально. Франкфурт понятен, Схипхол в амстере - вообще меня удивил своей полной безконтактностью, даже возле мусорника
-
Планую завтра купити сім-карту, тому на сайті whistleout вирішив ретельно порівняти всі пропозиції. За запитом: BYO, data: 20Gb, minutes and massages: unlimited найдешевші плани від freedom та virgin plus. Планую в найближчий час бути у тільки в Калгарі та околицях тож покриття влаштовує. Так як контракт на 2 роки хотілося б запитати у вас, хто вже користується послугами цих операторів враження, та недоліки за час користування? Буду вдячний за будь яку думку!
-
calgarylibrary.ca/events-and-programs/programs/calgary-european-film-festival-presents-2022-european-union-film-series-my-thoughts-are-silent/
-
Ну я живу семьей в Кракове , нам лучше так конечно) ну да в одну сторону с Краков до Калгари два самолета
-
Дуже хороший маршрут, легше ніж Львів - Краків на машині. 700 Дол то в одну сторону?