Доброго вечора, шукаю співмешканців на 1 грудня щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі (якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну) Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови.
Планую щось знайти щоб вийшло в районі $700-1200 за окрему кімнату.
Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири:
- Мені особисто потрібно щоб це був перший поверх
- Більше місця як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати
- Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату
Переваги квартири:
- Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів.
Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар.
Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х
Я НЕ пю НЕ курю та НЕ вживаю наркоти ВЗАГАЛІ, шукаю таки ж людей. Трава – мене особисто не турбує, але більшість лендлордів проти... Між 11 вечора та 8 ранку – тихий час. Для мене сон дуже важливий, думаю слухати музику чи кіно у навушниках у цей час це не проблема, теж стосується розмов – поговорити про Путіна і погоду можна в будьякий інший час. Коли 2 людини розмовляє на кухні до 2 ночі, а комусь вставати о 6 ранку, то це, скажімо, так не дуже... Також вечірки і гості повинні закінчуватись до 11 години вечора. Я шукаю людей які розділяють мої погляди. Шукаю чесних, відвертих та неманіпулятивних людей.
Прошу писати в приват кому цікаво.