Ванкувер2022 🇺🇦
-
Доброго дня, їду з Житомира в Варшаву, потім лечу в Ванкувер. Кому потрібно щось привезти, звертайтеся. Виїзд 14.11
-
Термінове оголошення про вакансію Ранкова зміна та вечірня зміна - Досвід не потрібен - Також можна трохи англійської. > Будь ласка, надішліть мені приватне повідомлення
-
Термінове оголошення про вакансію Ранкова зміна та вечірня зміна - Досвід роботи не обов'язковий - Трохи англійської, ви також можете це зробити > Надішліть мені приватне повідомлення
-
сообщения к вам не доходят
-
Доброе утро . Кто лечил зубы . Укол анестезии в лечение входит в 400 долларов ( пломба ) .. или оплачивается отдельно ?
-
Входит у нормальных врачей
-
🔞 Найди интимки любой девушки. Напиши в поиcке телеграма: NKT400
-
Подскажите а теоретически можно получить какую то компенсацию от ворвс или типа того за покупку бега для доставки или аренду велосипеда допустим Или компенсация возможна только когда ты на постоянке?
-
Шлем сумка может одежка потеплее для мокрой погоды аренда велосипеда или вот покупка
-
Для покупки чего? Есть в ВС программа компенсации при покупке электро велосипеда
-
😂 хорошая шутка
-
Вы идете как сэлф эмплои , типа сами на себя работаете и ворк биси это не интересно
-
Нет , ворк бс это не оплачивает
-
Всім привіт! Маю доволі заплутане питання, але сподіваюсь хтось знає відповідь 🙏 Я отримала візу по програмі CUAET до 2032 року (на 10 років, а не на 3) коли мені було 17 років. Через мій вік, я не могла отримати там дозвіл на роботу, тому не поїхала. Зараз мені вже 18, чи можу я отримати цей дозвіл зараз? Сумніваюсь, оскільки віза в мене видана на 10 років, а це трошки відходить від правил CUAET. Буду вдячна за будь-яку інформацію 🙏❤️
-
А де можна шукати безкоштовне житло? Маєте якісь сайти чи групи?
-
Welcome to Canada!
-
подумайте за жилье заранее. идеально, если найдете на бесплатной основе на первое время, чтоб втянуться в жизнь тут
-
Ну значить я не просто так білети вже купила😂 Дякую🙏❤️
-
у меня визитор виза на 5 лет по куаєт дали ворк пермит в аєропорту сделали без вопросов ток не на 5 лет конечно а на 2 или 3 не помню
-
Не сомневайтесь. Все получите, только, возможно, не в аэропорту, а онлайн
29 Jan 2023, 04:08
104583/205264
about 4 hours ago