Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я уже тоже как то писал что с ними надо как на рынке, говорить что в ларьке напротив дешевле и они будут перебивать
-
Я как-то видел сетку для дилеров от оператора (правда для бизнес клиентов), так там не конкретные цены, а вилка была от до
-
Ребят, кто может выручить, я вам грн а вы мне cad? Может кому нужна гривна на карту ? В лс
-
Всім привіт. Підкажіть хто недавно прилетів, як довго ви оформлювали ворк перміт в аеропорту Ванкувера?
-
Вересень, але все теж саме, залежить від того скільки і наскільки великих літаків приземлилось недавно, і як багато українців по кует на них було
-
Це щось реально довго. Багато людей було також в черзі?
-
Я прилетіла 17.10 цього року
-
Як давно це було?
-
3 години
-
Давно це було?
-
Привіт, я оформлювала 30 хвилин приблизно. Все залежить від того скільки тоді народа буде отримувати ворк перміт
-
Дякую
-
Я у Калгарі чекала 3 год. Пріоритет надавали індійцям.
-
Тільки вона мабуть індуси, індіанці це перші народи Канади, їм ворк перміт не потрібен))). Дякую за інформацію
-
У Калгарі була спільна черга,але індіанців викликали, а я чекала по талону
-
Коли я прилетіла, то нас відсажували і давали ці ворк перміт спочатку іншим і тільки потім самім українцям, але всюди по різному
-
сел, я чогось думала, що по CUAET окрема черга тільки для українців
-
Можливо тому їм і пріоритет. До речі, з Німеччини я летіла з індусами, і всі вони летіли у бізнес-класі.
-
🚧 Зміни в імміграційній політиці BC: будівельні професії тепер у списку пріорітетів! 🏗️ Починаючи з 16 листопада 2023 року, будівельники отримують шанс на прискорену імміграцію до Британської Колумбії. 🌍 Це важливий крок для розвитку галузі та задоволення потреб регіону у фахівцях. #ІмміграціяBC #БудівельніПрофесії #Листопад2023#БудівельніПрофесії #Листопад2023
-
Всем привет . Может я не видела и уже здесь обсуждали . Кто-то может сказать где по этим новым новостям посмотреть какие профессии они имеют ввиду ?
29 Jan 2023, 04:08
106296/205457
about an hour ago