Ванкувер2022 🇺🇦
-
мы как в разных вселенных живём. Прочитал как про инопланетян.... ужасы какие. У меня двое детей, обох помогал растить с роддома.
-
та я честно говоря не понимаю в чём проблема может быть. Написал сам резюме простое, и всё
-
Нуууу це дуже відповідальна та достатньо важка робота. Не треба так казати. Виносити, не спати, бо все незручно, щось болить, пухнуть ноги, а хтось с токсикозом мучиться декілька місяців, що не може їсти, потім все тіло трансформується, щоб те дитя виросло в тобі, органи працюють в посиленому режимі. Потім ще народити, коли не тільки перейми та потуги, а ще й кістки розходяться, щоб дитинка народилася. І це не все, далі веселуха продовжується - годувати весь час, пелюшки, памперси, какашки, сині мішки під очами, бо ця робота без перерв та вихідних. Не можна дитину на паузу поставити. А ще різні ситуації. Не кожен чоловік зможе допомагати, бо хто тоді буде гроші заробляти, і то зрозуміло. Але частіше татки все ж допомагають, бо інакше мама стає зомбі🤯 А депресія післяпологова - декого вона накриває добряче. Це все робота - зробити людину! Це важка, але прекрасна робота! Але відповідальність, звичайно, на батьках, нема питань. Але й виплати дитячі мізерні, тому часто здаєш дитя незнайомим людям в яслах та садках, і топає на роботу, а всі думки там, з дитиною, а ще молоко в грудях виривається назовні, ти розумієш, що дитина там без тебе… Але й інший бік є - коли, як писали, ялкашки та наркомани будуть народжувати кожен рік. Але, думаю, вони й так народять, бо їм байдуже.
-
я вообще никуда не ходил. Это моя жена отнесла моё резюме, и они позвонили чтобы я выходил на работу
-
Здравствуйте. Сегодня пришёл в агентство по трудоустройству. Вместе с application form дали формы British Columbia Personal Tax Credit Return и Canada tax credits return. Кто может подсказать, для чего они нужны вместе с application form? Ничего подобного в других агентствах я не заполнял. Налоговую отчётность планирую подавать самостоятельно в следующем году. Не развод ли это?
-
Заходит чел в офис МММ и спрашивает: "А не развод ли это у вас?"
-
Це форма TD1BC i TD1?) вони заповнюються перед прийомом на роботу
-
Я 7 месяцев ждал с момента подачи (без экспресс доставки из Украины до Эдмонтона)…при том что они все паспорта почему то сначала отправили в Торонто/Оттаву и они там лежали ещё 2 месяца, а оттуда уже экспресс доставка не действует…на сообщения никто не отвечает и приходилось только ждать. Ну а вообще говорят консульская почта 1 раз в 3 месяца
-
А кем Вас так жена устроила ?
-
4 місяця чекали . На тому тижні прийшов . Слідкуйте за update вашого паспорту на сайті .
-
Жаль нельзя чтобы родители, например, забрали и сами отправили(
-
Тоже скоро 3 месяца.