Ванкувер2022 🇺🇦
-
Work time / live cost / live quality balance
-
www.ldinsurance.ca/marriage
-
Work work work for what? To pay 90% of income for rent, insurances, and groceries? Without having good infrastructure, architecture and climate meanwhile?
-
Моя собака😂, жаль пришлось оставить у родственников😢
-
Ось моя зірка всіх аеропортів та літаків - летіли майже добу з Софії. Вона просто золота - не кричала, їла нормально, в туалет дочекалась вже приїзду. В літаках тільки руку їй давала нюхати, щоб не нервувала. А весь час вона спала ☺️
-
I have no idea what do you mean under "mindset". It's one of the reasons mentioned above: instead of simple advice in simple words, Canadians encourage you to think about "strategy", "skillset", "mindset" and other slimy things
-
Фото старое, но это так для поднятия настроения)) Кошка с нами)
-
Уже тут, вместе с собакой
-
А вам тяжело ответить человеку на понятном ему языке? Нужно "проявить" себя рассказав как нужно жить?
-
Животные до 10 кг (вместе с переноской) - можно с собой в салон. 1. Паспорт на животное. 2. Вакцинация от бешенства 3. Мягкая не пластиковая переноска 4. При выезде с Европы - нужен медосмотр животного ( не старше 3 дней).
-
Добрый день, Такой вопрос, кто нибудь расписывался в Канаде? Как происходит процедура и где и как можно получить лицензию на вступление в брак? Спасибо большое за обратную реакцию
-
@juliakuznets
-
Дякую, буду мати на увазі😌
-
Я живу у південному Суррей. Як на мене , дуже приємне місце саме для сімейного проживання. Хоча тут ще багато залежить від того де та ким Ви працюєте, на який бюджет ренту розраховуєте
-
Дякую, а яка середня вартість однокімнатної квартири?
-
Дунбар, Китсилано, Вест поинт грей, Керрисдейл, UBC. Я ці вважаю самими сімейними може ще хтось якісь підскаже.
-
Зрозуміла, дякую)) Можливо, можете підказати, які райони можна розглядати у Ванкувері для мами і двох дітей ?
-
Державних садочків тут нема. Всі приватні
-
Це садочки державні чи приватні ?
-
Public school бескоштовні, садочки від 1000-2500$
29 Jan 2023, 04:08
10868/207207
21 minutes ago