Ванкувер2022 🇺🇦
-
Підскажіть будь ласка чи відправляв хтось з Канади посилочку до України? Якою службою?
-
Ребята, подскажите пожалуйста, где можно заказать вкусные вареники. Как в Украине😅
-
Якщо то дійсно дискримінація, то подайте в суд на нас, за те, що ви бідоха мучитеся і змушені перекладати з української 😂 Ще можете задати собі запитання, чи писали б ви подібні коментарі під текстом англійською чи французькою чи мовчки скористалися б гугл перекладачем? А після цього як раз час задати питання, хто тоді кого дискримінує?
-
Знакомым насчитали 408 в год (5 bedroom house) без basement
-
Багато варіантів пишуть про кредитну історію та референси, але не завжди все так складно. В мене також у лендлорда в оголошенні на маркетплейсі були такі вимоги. Жодних референсів я не давав (звичайно казав, що щойно приїхав та це буде перша оренда в Канаді), також зробив скрін рахунку з банку (у більшості думаю є якісь заощадження), а також через Приват24 зробив витяг кредит скор (чув, що щось таке є, але в минулому мене це не цікавило), з кредитів лише мав кредитку приват та моно (поширений формат), був приємно вражений, що кредит скор був високий. Зробив переклад того кредит скору, відправив лендлорду і все ок, жодних питань не було