Ванкувер2022 🇺🇦
-
Ребята, подскажите пожалуйста, где можно заказать вкусные вареники. Как в Украине😅
-
Так !)
-
Тільки через ircc. Зареєструвати аккаунт gckey на сайті онлайн, або якщо дууууже багато вільного часу - спробувати потрапити до їх офісів
-
Ні,цієї форми цілком досить. Зараз тільки треба чекати на відповідь у вигляді чеков на сумму, яку ви вказали у формі
-
За 2шку 360 насчитали...так что за 5 это,наверное, ок
-
Иногда это требование LLorda или собственника
-
Группа украинская, так как украинцы выехали с Украины из-за войны) Приехали сюда по программе CUAET для украинцев и их родных
-
Depending on your specialty and background though
-
Якщо то дійсно дискримінація, то подайте в суд на нас, за те, що ви бідоха мучитеся і змушені перекладати з української 😂 Ще можете задати собі запитання, чи писали б ви подібні коментарі під текстом англійською чи французькою чи мовчки скористалися б гугл перекладачем? А після цього як раз час задати питання, хто тоді кого дискримінує?
-
Знакомым насчитали 408 в год (5 bedroom house) без basement
-
Всем привет Расскажите что за tenant insurance и почему ее покупают те , кто снимает жилье ?
-
Только что видел вафельные коржи в польском магазе, 😂 вот прям 20 мин назад. Ещё стою такой и думаю нах они кому нужны ? 😂😂😂
-
Он лайн
-
Если не сложно гляньте какая страховая, я сегодня зашёл в ближайшую, тоже 3 бедрум, они еще цену не посчитали, но сказали будет около 50дол/мес, показалось как-то дороже чем думал
-
Подавався онлайн, чекаю картку на пошту. Вже третью неділю. Пишуть якщо потрібен номер негайно, то можливо зателефонувати та спитати.
-
Так, я робив онлайн, все норм
-
Кто делал tenant insurance, какой порядок цен (только добавляйте сколько бедрум пожалуйста)?
-
Багато варіантів пишуть про кредитну історію та референси, але не завжди все так складно. В мене також у лендлорда в оголошенні на маркетплейсі були такі вимоги. Жодних референсів я не давав (звичайно казав, що щойно приїхав та це буде перша оренда в Канаді), також зробив скрін рахунку з банку (у більшості думаю є якісь заощадження), а також через Приват24 зробив витяг кредит скор (чув, що щось таке є, але в минулому мене це не цікавило), з кредитів лише мав кредитку приват та моно (поширений формат), був приємно вражений, що кредит скор був високий. Зробив переклад того кредит скору, відправив лендлорду і все ок, жодних питань не було
-
Привет! Есть тут кто занимается клинингом? Location near Metrotown Burnaby
-
Добрый день, пожалуйста подскажите, какой оператор лучше Koodo или Virgin ?
29 Jan 2023, 04:08
10947/207329
4 minutes ago