Ванкувер2022 🇺🇦
-
Кто недавно тут?
-
Всем добрый вечер) Ищу руммейта для того чтобы вместе снять квартиру/дом. Дата заселения: 1 января Преимущественно: Port Moody, North Van, Kits, Coquitlam. Пишите в Директ, если хотите снимать вместе. 💙
-
Спасибо
-
Скорее всего так и будет уже до середины января, посмотри на вторую половину января
-
Я ж кажу - в канаді швидкості зовсім не ті до чого ми звикли. В айтішці в нашій краіні до війни дуже часто за один день могли і співбесіду пройти і оффер отримати! В канаді зовсім не так і я до цього тільки звикаю (бо працюю на ізраіль і там все набато швидше теж).. За швидкість в сфері фізичноі роботи не скажу але офісна - все дуже довго.. Якщо не відповідають а ти хочеш дуже в цій конторі працювати - то дай про себе знати, відправ фолоуап.. І поки чекаєш відповідь - кожен день аплайся в інші контори
-
Дякую за відповідь, а скільки часу в середньому йде на зворотній зв’язок від роботодавця? Деякі кажуть що якщо 2 тижні не відповідають, то вже і чекати не варто. А хтось каже що і 2 місяці чекати це ок для Канади.
-
если лететь с пересадками, то будет дешевле. мы мониторили билеты на киви, там много авиакомпаний, а покупали уже напрямую потом
-
Я смотрю на март просто. Поэтому меня удивляет цена
-
1400 - это не жесть еще…чем ближе к нг тем выше цены. мы брали билеты на прошлой неделе, немного больше, чем за 3 недели до перелета
-
Думала сейчас черная пятница. Неделю назад видела цены 700-800€ в одну сторону за одного. Сейчас просто жесть какая-то 1400€ за чел
-
мы за полторы тысячи за билет
-
Я понимаю это. За сколько Вы купили?
-
мы с Амстера будем лететь, компания дельта, прямой рейс, цена на билет очень разнится в зависимости от выбранных дат, удаленности от момента покупки и тд.
-
Ще шукаю але не активно. Бо маю роботу але не в канаді. Просто мрію переіхати колись до VAN. Але я до того то писала що якщо нема бюджету щоб сидіти в канаді поки шукаєш роботу (і це може бути не 1 місяць), то краще пошукати іі до переізда (це моя така філософія)
-
Тож ви знайшли роботу так, до переїзду?
-
Якщо работа буде віддалена то можна шукати до переізда. Якщо десь по місцю працювати (магази чи заводи) то шукати вже коли приіхав. Все що не фізична робота - пошук може зайняти від 1 до 6 місяців наприклад. Швидкості в канаді в цьому плані не зовсім, чесно кажучи.. У мене були співбесіди онлайн дистанційно, в час який зручно і мені і канадській стороні. Так що дистанційно все проходити - теж працює
-
Хто купував квитки до Ванкуверу з Європи? Яку авіакомпанію вибрали, звідки рейс і за скільки купили білет якщо не секрет?
-
Схоже на правду, бо в багатьох компаніях перший етап співбесід це дзвінок на телефон з того, що я бачу Але все ж було б цікаво послухати хто через це проходив
-
разве, что если эксклюзивная специвльность какая то
-
искать можно и даже найти, но не факт, что по приезду работа будет вас ждать.
29 Jan 2023, 04:08
11189/205093
about an hour ago