Ванкувер2022 🇺🇦
-
А что за экономический бум на Принце Эдварде случился за год?)
-
Добрый вечер) Подскажите пожалуйста, может в группе есть кинологи или можете кого то порекомендовать?) Заранее спасибо))
-
Там половина из того что бесплатно - чистый маркетинг.
-
Брать 100$ за собеседование неплохо так) Да и гарантировать, что оригинальные права оставят по силе замены тоже)
-
подскажите пожалуйста,как можно получить бесплатный проездной и симку?
-
Привет! Я графический дизайнер, готова срочно помочь. Покажите бриф, покажу портфолио🙃 есть время до конца недели😉
-
Да, я брала ее горшок, наполнитель и немного еды, к этому вообще не было вопросов у авиокомпании
-
В ручной клади корм был?
-
Шукаємо українську протестантську церкву в Ванкувері, Бурнабі. Підкажете?
-
Добрый вечер,у меня есть вопрос к вам. Как записать семейный врач для детей,когда дети болеют ,кроме медицинский осмотр?
-
Бачив допис однієї жінки, вона привезла повністю європейське авто, поставила його на тимчасову реєстрацію і (це саме важливе) після дуже і дуже довгих пошуків вона знайшла страхову компанію, яка згодилась його застрахувати. Тобто це можливо, але доволі складно. Для битків відремонтованих. Йдемо сюди і уважно читаємо. tc.canada.ca/en/road-transportation/importing-vehicle/temporarily-importing-vehicles "Some vehicles may not qualify to be licensed, depending on provincial laws. For example, some provinces won't licence right-hand drive vehicles or salvaged vehicles with repairs. Please contact your provincial or territorial licensing department." Людською мовою, тут написано, що навіть у випадку тимчасового ввозу, Вас попросять отримати Body Integrity inspection. Фініта ля комедія. Всім удачі і всіх благ :). Yuriy Vityk
-
Народ ломанувся в Канаду по CUAET. Іноді їдуть люди не бідні і мають "свіже" авто. Яке кидати не хочеться, а продати за що купив не можливо. І виникає питання "а можна авто перевезти до Канади?". Кому дорогий час, то коротка відповідь "Ні, не можна". Якщо розгорнуто. На фотці посту значок, без якого авто в Канаді не можливо зареєструвати. Якщо його немає, то "кіна не буде" щоб Ви не робили. Такі значки наявні тільки на авто, зроблених для північноамериканського ринку. Далі. Ви "правильний" українець, і у Вас битий "американець" чи "канадець". Значок там є, тому в теорії шанси є :). Але на цьому добрі новини закінчується. Ваша машина все ще значиться по місцевим базам на дилері чи людині, яка ту машину в Україну колись відправила (українським терміном не знята з обліку). Думає це не велика проблема і її можна подолати. В Вашої машини статус Salvage (тобто розбита і придатна для відновлення). Щоб машину зареєструвати, вона повинна пройти Body Integrity Inspection і на основі цього документy статут замінять на rebuilt і тоді можна реєструвати. Підводних каменів тут два. В Україну можна було ввозити машини з стутсом Irreperiable, Part-only, etc. Якщо у Вас така, то реєстрація в Канаді не можлива принципово. Потрібен тільки Salvage. Боді Інтегріті в кожній провінції має свої правила. В Манітобі, наприклад, щоб її отримати потрібно показати машину до того як вона була відремонтована акредитованому body shop. Ваша машина вже відновлена, процедура порушена, Ви пролетіли. Причому в Манітобі зараз за цим дуже сильно пильнують. В Британській Колумбії чи Квебеку, на це дивлять (згідно з чуток) крізь пальці, тому там думаю у Вас буде шанс. Але в будь-якому випадку, Вам потрібен буде хороший знайомий, який допоможе це зробити. І це напевно найбільша проблема. Я займаюсь відновленням машин тут в Канаді як хоббі і невеликий підробіток. Я живу в Вінніпезі, а машини ремонтую за 200км від міста. На кожній машині я втрачаю 800 доларів тільки на товінг до цього боді шопу. Чому? Тому що там нормальний канадець, який не вимахується і дозволяє отримувати body integrity inspection без того, щоб не переварювати пів кузова. В самому місті є купа майтерень, які роблять ці документи, але оскільки я "не знайомий знайомого" то ті 800 доларів за товінг здаються кишеньковими витратами на фоні того що вони гнуть за свої "додаткові" послуги від яких ти не можеш відмовитись. В той же час, знайомі знайомих якось не спішать ділитись координатами хороших шопів. І я напевно знаю чому - в нормальних майтернях черга на ремонт по пів року і лишня "чужа" машина там нікому не потрібна. Тому хоч це реально отримати всі документи необхідні для реєстрації американо-українця в Канаді, на практиці Ви стикнетесь з труднощами. Ну і на кінець - машини з статусом rebuilt на 30% дешевші на ринку від таких самих машин але з чистим тайтлом. Ви ж колись її будете продавати ... І це ще я не писав про пригоди, які у Вас будуть з пересиланням машини до Канади по морю. По приїзду в Канаду, Вам треба буде якнайшвидше знайти роботу, налагодити свій побут і т.д. Займатись всією цією єрессю з пригоном машини до Канади у Вас не буде часу. Так що візьміть калькулятор, подивіться скільки буде коштувати ваша машина в Канаді, відніміть від цієї цифри 30%, вартість пересилки до Канади, податки, видатки на реєстрацію, техогляд. Додайте кілька днів життя, які Ви потратити на цей геморой (а кожень день що Ви не ходите на роботу в Канаді це купа грошей) і подумайте чи Вам це треба. PS. Я ще не написав про техогляд! В різних провінціях по різному, але в дешевій Манітобі я закладаю 1000 доларів на safety, коли купую машину на аукціоні. PS2. При пересилці через океан в контейнері, машину з доволі відчутним шансом поцарапають. Додайте до калькуляції вартість дрібного кузовного ремонту :) PS3. Після деяких дискусій під цим постом виникла ідея тимчасово ввезти авто в Канаду, а потім через три роки вивезти назад. Ідея в цілому здорова - машина є відразу, нічого не треба продавати. З витрат на око тільки вартість пересилки туди сюди. Сервіси RO-RO беруть 1500-1700юсд за авто до Галіфаксу.
-
Цю тему вже неодноразово обговорювали в українських FB групах. У Вас є досить великий шанс витратити немаленькі гроші та стати володарем власної першої канадської нерухомості. Нижче наведена одна з статей на цю тему
-
Могу собрать, сбросьте ТЗ, давайте обсуждать
-
Я граф дизайнер Интересует предложение Хотелось бы увидеть ТЗ
-
Могу не за все деньги мира. Оценка стоимости после полного ТЗ
-
Кто это🤷♂️
-
Кто может поделиться ссылкой на калькулятор растаможки авто если ввозить с Украины (по факту с Польши в Канаду), благодарю заранее
-
Через автомат на любой станции метро, выбрать нужно load или reload card что-то в этом роде, потом будут опции оплатить на день это чуть больше 11 $ или на месяц проездной - в зависимости от зон (1,2,3) меняется цена. Оплата в автомате принимается картой (именно физической) или наличкой
-
В видео понятнее не становится 🤷♂
29 Jan 2023, 04:08
11338/205164
42 minutes ago