Ванкувер2022 🇺🇦
-
Це важлива подія, важливо не давати людям навколо забувати, що у нас війна! Важливо знайомити оточуючий світ з українською культурою, сепарувати нас від росіян, показувати наші давні-придатні традиції! 17 грудня біля Ванкувер Арт Галері велика зустріч для всіх українців! Будемомо підводити підсумки року і колядувати з ВЕРТЕПОМ «Нова Радість»! Покажемо канадцям, яка українська культура прекрасна! Початк 13.00, вертеп виступатиме в 14.00 facebook.com/events/s/emergency-rally-in-support-of-/1148389832796385/
-
Всім привіт! Я сертифікований тренер Софія, хочу запросити дівчат потанцювати разом в Pro Pole Fitness Studio, яка була створена українцями в Ванкувері🇺🇦 Щоб записатися, можете писати на інстаграм студії, або особисто мені☺️ 💃🏼@propolefitness 💃🏻@sofiia_sh_ Мій графік: Вт/Чт/Сб - 10:00 pole dance conditioning (тренування за допомогою пілона: відпрацювання легких трюків, підкачування за допомогою пілона, руки, прес, ноги, спина) - 11:00 stretching back (мобілізація спини та розтяжка плеч) - 13:00 exotic hard (складний рівень танців exotic pole) - 14:00 exotic all levels (рівень для всіх) В нашій студії ще дуже багато напрямків для створення здорового тілу та вираження емоцій через відчуття себе💋 Пробне заняття 20cad Студія занаходиться в Aberdeen Square
-
🎆Вceм пpивет Зaнимaюсь нaбopoм кoмaнды для coвмеcтного зapaбoтка на apбитpaже kpuптовалюты Oбучeниe бecплaтное, мoй интepeс в мaлом пpoцeнте от пpибыли Paбота пoлнocтью диcтaнционнaя Тopгуeм только нa биpжaх-гигaнтaх бeз paзличныx обмeнок и стopoнних сaйтов ⚡️Пo всeм вопpocам в лс
-
Как считаете .. это так принято или не воспитанность ?! Пишет кто-то с чата с вопросами . Помочь , рассказать .. Отвечаю , рассказываю , задаю еще какие то встречные вопросы .. Прочитано и тишина . Это уже не 1 не 2 и даже не третий случай . Это так принято ? Даже дежурного спасибо нет .
-
До этого хорошие , а то что не отвечают это норма ?
-
К сожалению, это очень частое явление…
-
- Is this still available? - Yes! - ...
-
Классика!
-
Знаете, я как-то в марте задал вопрос человеку, а он ответил как-то "на отвали", как мне показалось... Ну ладно, не сложилась беседа 🤣 А в сентябре этот человек написал и извинился, что тогда так все получилось... Оказалось, были сложные личные обстоятельства... Человеку респект, а мне урок, прямо по Библии: "Посему не судите никак прежде времени, пока не придет Господь, Который и осветит скрытое во мраке и обнаружит сердечные намерения, и тогда каждому будет похвала от Бога." (1Кор 4:5). 🤷♂️
-
Ну и ещё люди просто отвлекаются, забывают, теряют эту переписку в океане подписок 🤣 It happens even to the best of us, you know 🤣
-
Кстати да . Много групп . Я себе выделила личные переписки отдельной группой . Теперь не пропускаю :))