Ванкувер2022 🇺🇦
-
Всем привет. Подскажите, пожалуйста в банке CIBC можно сделать онлайн appointment на открытие счета? Или прийдя по очереди реально сделать это одним днем?
-
Привет. Летом делалось все в течении часа
-
Ребят всем привет, расскажите пожалуйста мне весь процесс подачи на снятие ограничений ворк пермита, дабы не засорять чат прошу в личку мне выдать последовательность, я старый больной человек и ответы по типу в Гугле куча все пожалуйста прошу не присылать, я не разберусь
-
26 — это старый? 🌝
-
Совсем молодёжь офигела
-
Никто завтра в бар не хочет? Часов в 6-8 вечера в даунтауне или в Бернаби
-
Оскільки «сегодня» ще не закінчилось, то я і трохи прорекламую свої скіли 😊😉 Репетитор з математики. Досвід роботи n+1 рік, де 1 - канадський досвід 😉 Підготувала ученицю до здачі тесту SSAT, результат: поступила в дві приватні secondary schools та одну звичайну, в Ванкувері. Також допомагаю в якості «швидкої математичної допомоги - з сьогодні на завтра розв’язати задачу». Розумію, що українські діти тут справляються з канадською математикою, але майте на увазі 😉 Для дітей та онуків, чиї батьки та дідусі/бабусі підпишуться на наш ютуб-канал (посилання в моєму профілі), перший урок - безкоштовно. 🥰 P.S. Швидка математична допомога працює цілодобово та безкоштовно 😉 P.S.S. Приєднуйтесь до наших пригод в Ванкувері 😉 Один з адмінів наш підписник 😉 Дякую за увагу! 💖
-
Дима успел)
-
Офіційна компанія надаєтпослуги з клінінгу. Надаємо invoice за виконану роботу. Робітники застраховані в WCB. Оплатити можливо через термінал кредитною та дебітовую картою, чеком, e-transfer, PayPal. UkrCanService.com
-
Не смотря на милое личико Математичка... Математичка
-
И на этом очаровательном объявлении, мы завершаем рубрику «новогодняя реклама в канале» остальное - за деньги)