Вітаю всіх гірськолижників! Тіх хто вже та майбутніх!
Ви живете в одному з кращих місць планети для цього дивовижного спортивного відпочинку котрий так добре провітрює мізки.
Коли я переїхав з Києва до BC двадцять років тому я ніколи лиж не пробував і не міг уявити, що це стане такою моєю пристрастю і що я стану лижним інструктором і навіть куплю квартири на гірськолижному курорті Big White, щоб там бувати частіше. Ось уже кілька років я заражаю своєю пристрастю новачків та підправляю техніку середнякам.
А головне, що мій супер дешевий пакет послуг, який включає все - ПРОЖИВАННЯ, УРОКИ, ОРЕНДУ обладнання, КВИТКИ на гору і навіть ТРАНСФЕР з аеропорту - дозволяє повноцінно відпочити і набратися спогадів на рік вперед багатьом сім'ям, які інакше не могли б собі цього дозволити.
Моя основна спеціалізація як сертифікованого канадського інструктора – діти від 3 років та жінки з посттравматичним синдромом після провальних спроб чоловіків навчити їх лижам самостійно. Володію трьома мовами – російською, англійською, українською.
Наш гірськолижний курорт Big White по праву вважається КРАЩИМ СІМЕЙНИМ КУРОРТОМ у Канаді і цього року отримав нагороду 2-го у Канаді та 4-го у Північній Америці від читачів престижного журналу Conde Nast Traveler. 119 спусків та 16 витягів.
Тут крім лиж є всі інші зимові розваги – від туб (ватрушок) до катання на снігоходах та собаках. А в нас знаходиться найвища гірська ковзанка в Канаді.
Тепер ще відкрито та нічне катання до 8 вечора! Майже 12 годин насолоди кожен день. Курорт знаходиться менш ніж за годину їзди від міста Kelowna, літньої перлини Канади. Але літній відпочинок у нас – це окрема тема, яку ми обговоримо навесні.
Терміново пишіть мені склад вашої групи/сім'ї, бажані дати, скільки годин уроків та інші запити. Я дам ціну пакету і можна розпочинати планувати головну пригоду цієї зими! Приймаю замовлення на найкращий місяць сезону – березень та на наступний сезон. Плюс одна з моїх квартир випадково вільна з 15 січня на 4 ночі, і я розгляну будь-яку вашу пропозицію за ціною. Можна у гривнях