Ванкувер2022 🇺🇦
-
а якшо продовження дії паспорту, це також треба онлайн черга чи потрібно просто поїхати туди, не знаєте?
-
Друзі, привіт! А порадьте будь ласка, чи можливо зняти житло в Ванкувері на довгий термін знаходячись фізично не там? Щоб приїхати і одразу заселитись
-
Краще новий . В мене двоє дітей , одному по продовженому дали перміт , іншому прийшла відмова. Прийняли тільки по новому паспорту
-
Те, що надається як допомога, безкоштовно
-
Добре, а чи були випадки що люди прилітали і не отримували житло на перші два тижні? Я просто не розумію наскільки на це можна розраховувати
-
Нажаль, ні.
-
Дуже дякую! Друзі, раптом знаєте когось, хто шукає квартиранта - маякуйте :)
-
Я помітив, що зараз +- адекватні ціни на vrbo та airbnb (не туристичний сезон), тому можна зорієнтуватись по прибуттю – чи дадуть на 2 тижні житло чи ні. Але вони стають адекватними після того як тут поживеш трішки, ми коли їхали я офигів. 🙂
-
Зрозуміла, дякую!
-
Були. Залежить від наявності місць та кандидатів. Кажуть, що сімʼям з дітьми надають перевагу. Мені чомусь здається, що більшість тут житло безкоштовне і не отримували на перші два тижні. 🤷
-
В мене так було, але погодились лише за умови підписання договору на трьох. Моя подруга постійний резидент була гарантом. Якщо у вас є тут друзі, то можна спробувати такий варіант.
-
а угадайте у кого сегодня появился новенький митсубиси мираж белого цвета? 😎😁
-
ахахах
-
а тут пересесть в тот гробовозник который я тебе выдам
-
ты можешь на нём до моей хаты доехать
-
окей. Могу впринципе и на нём приехать, но он настолько маленький что там ничего не влезет 😁
-
Главное завтра ничего не бросай, ты мне нужен ))
-
Ну да, ща всё брошу... 😁
-
Хватит ходить по парковкам и фотографировать автомобили
-
какая видюха ?
29 Jan 2023, 04:08
119947/206704
about 2 hours ago