Ванкувер2022 🇺🇦
-
Думаю при открытии счета иметь адрес обязательно, можно дать какой есть, а потом изменить. Вроде при открытии просто просили назвать, а не предоставить документ. Но это лучше уточнять конкретно в отделении где вы планируете открывать, такие нюансы могут зависеть от конкретного специалиста
-
Account Opening Requirements: Two (2) forms of valid ID such as Passport, Driver's License or Voter's Registration Card. Proof of residential address (e.g. utility bill) Valid permit (if applicable)
-
Добрый день! Скажите, пожалуйста, откроют мне счет в банке, если у меня нет ещё постоянного адреса?
-
Да! Вкладываете все приглашения на вклейку визы, и отправляете в одном конверте, и там ещё нужно форму заполнить, что вы доверяете визовому центру обработку ваших данных
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, мне пришло приглашение на вклейку визы и пошел срок 30 дней. Ребенку 17 приглашение нет. Как быть? Можно подать два паспорта без письма для ребенка ? Спасибо 🙏
-
Скажіть по візі Cuaet можна заїзджати просто, як турист? Чи потрібно обов'язково оформляти дозвіл на роботу?
-
Кошт страховки зростає тільки якщо ви були винні у аварії. Тобто я була в аварії, не з моєі вини, і на кошт страховки в мене це не вплинуло.
-
Як мені здається тут обов’язкова страховка це як в Україні КАСКО+відповідальність перед 3 особами. Тобто вам повинні в будь якому випадку заплатити за вирахуванням франшизи (deductible), але вартість страхування зросте, тому якщо лише невелика подряпина можливо краще і за власний рахунок зробити
-
Хозяин ресторана, как и я очень любит свинину. В наш последний визит, он сказал - в следующий раз я тебя удивлю. Удивил не то слово 😁 Свинина в беконе, с хрустящей картохой ууууу 🤤🤤🤤 Друзья, если будете в Port Alberni, обязательно посетите Starboard Grill restaurant. П. С. Админ, я приглашал на "кофе" именно туда 😛
-
Про одну точно слышали, на математику хотели ходить туда , если очень нужно могу уточнить
-
У вас є пошкодження машини? Ремонт покриє страховка, за винятком deductible. І в поліцію не обов‘язково відео - достатньо опису ситуації. Вони нікого не знайдуть, але все одно треба зробити репорт. Напишіть мені у приват, якщо треба допомога у спілкуванні з ІСВС, бо я відчуваю що щось губиться у перекладі.
-
Вже все зробили в Icbc сказали що страховка нічого не покриває, бо всі живі здорові і нема номера машини, сказали що в поліцію тільки з відео йти, якщо найдуть його то його страховка може покрити мою машину, моя страховка просто не покриває мене а тільки машину яку я вдарив і це якщо я був винен, а в цій ситуації він виїхав на встрічну смугу був в невдекваті