Ванкувер2022 🇺🇦
-
Люди, привіт👋 Знаю, що це може бути малоймовірно, але все ж пробую: чи хтось вчора (12.11) не їхав по Lions Bridge близько 12 дня з відеореєстратором? В чому суть: через білого Рендж Ровера попали в аварію і він просто втік, спочатку притормозив, і не вийшовши з машини, просто втік. Страхова не покриє ремонт, поки не знайдемо цього водія. До поліції, кажуть, теж треба йти вже з відео. Маємо свідків, але вони теж номера не запам’ятали. Буду вдячний за будь яку пораду
-
По ссылке найдите город и ближайшее отделение сертифицированного врача в ВС secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Посмотрите в МЕС (Mountain Equipment Co-Op) - у них ок цены. Еще в Mark’s Warehouse - я у них хорошие термовки и куртку в прошлом году купила.
-
Лыжи, боарды, ботинки, шлемы - все есть в аренду на месте. Куртки / штаны / перчатки нужны свои.
-
Може у багатьох все так і є… зараз море програм, аби здоров‘я дозволяло. Ті самі пікери, що ріжуть гриби на фермах можуть отримати pr по аграрних програмах багато де… і це найпростіше - не треба ні мови, ні спеціальних знань. І вакансій море
-
Я також + На наступній неділі ідемо с дружиною у Уістлер на розвідку
-
Я якраз хотів зв’язатися з тими людьми, які планують це зробити, тому не знаю куди саме
-
Доброго вечора ! Хотів би дізнатись чи тут люди які планували їхати на лижний відпочинок. Давайте зв’яжемось )
-
Сама про це я і писав декілька днів тому. Починати треба звідти, де є можливість отримати резидеетство. Причому саме вибір провінції це те критично важливе рішення, яке потім вже майже неможливо переграти. Три роки дії програми промайнуть дуже швидко, що далі робити, ніхто насправді не розуміє. Мене з цією ідеєю ніхто не підтримав. Всі дуже впевнені у своїй ексклюзивній неперевершеності та і еміграційні консультанти багатьом вже наобіцяли повні штани щастя. Ну щож , побажаю їм успіху