Ванкувер2022 🇺🇦
-
Хотелось бы что-то типо притчи) Но и на том спасибо. С воскресеньем
-
Всем доброго воскресного утра! На днях один человек в нашем чате в два часа ночи очень просил почитать что-нибудь на украинском языке. Я тогда полушутя предложил ему почитать Библию. Однако Библия - это действительно особая книга. Это - обращённое к нам слово Бога, источник мудрости, помощи и надежды на каждый день. Бог призывает нас верно следоать за Ним и даёт нам в Своем Слове такое обещание: "Да не отходит сия книга закона от уст твоих; но поучайся в ней день и ночь, дабы в точности исполнять все, что в ней написано: тогда ты будешь успешен в путях твоих и будешь поступать благоразумно. Вот Я повелеваю тебе: будь тверд и мужествен, не страшись и не ужасайся; ибо с тобою Господь Бог твой везде, куда ни пойдешь." (Нав 1:8-9). Пусть бог благословит вас сегодня!
-
Что-то я счёт дням потерял... 🤣
-
Всім привіт є питання, моїм Українським водійським правам 2 роки і 4 місяці, але реальний стаж водіння біля 4 років, підкажіть по приїзду мені все одно доведеться здавати на права чи можна буде їх просто обміняти на Канадські?
-
В Альберте тоже меняют. В остальных провинциях вроде как надо сдавать экзамены.
-
до речі, в Канаді переважно автомат? бо я на механіці тільки вмію:/
-
Просто обміняти в ВС не можливо. Треба складати іспити (теорія та практика). З 2+ років стажу (який рахується за правами), вам можна буде здавати на повні права (class 5), минуючи учнівські.
-
типу теорію і практику?
-
В Манитобе можете обменять, в БС нужно сдать 2 экзамена
-
Мне понравилась эта, всё для чего-то в этой жизни😊👍: "Одного разу людина, невдоволена своїм життям, запитала у Бога: – Чому в мене така важка доля? Чому я маю нести свій хрест? Чи не можеш Ти дати мені легший? Я втомився від повсякденних труднощів! І ось сниться цій людині сон. Бачить він низку людей, що повільно йдуть, і кожен несе свій хрест. І сам він також йде серед цих людей. Втомився він іти, і здалося людині, що його хрест довший за інші. Тоді він зупинився, зняв хрест із плеча та відпиляв від нього шматочок. Іти стало набагато легше, і він швидко дійшов до місця, куди прямували всі. Але що ж це? Перед ним глибока прірва, і лише з іншого боку починається земля Вічного Щастя. Як же туди дістатися? Навколо не видно ні містка, ні кладки. Цей чоловік помітив, що люди, які йшли з ним, з легкістю переходили на інший бік. Вони знімали з плечей свої хрести, перекидали їх через прірву і переходили по них, як по містку. Тільки він не міг цього зробити. Його хрест був надто коротким. Чоловік гірко заплакав, говорячи: «Ах, якби ж я знав»… Прокинувшись, він більше не просив у Господа легшого хреста. *** Нести хрест — це не прокляття. Це боротьба зі злом, що є всередині кожного з нас і кожен має її вести. Це щоденний обов’язок шляху до звільнення. Кожному дається той хрест, який він зможе понести."
-
зрозумів гляну, дуже вдячний за відповіді і ваш час❣️
-
Подивіться на сайті ІСВС. Там і ціни, і процес, і запис.
-
підкажіть ще, а яка складає вартість здачі на права?
-
Ви можете купити собі механіку. Але якщо вмієте на механіці - то на автоматі проблем не буде.
-
Закажите в Киеве, там все сделают удалено, и перешлите. Так тоже можно