Ванкувер2022 🇺🇦
-
Дякую дуже 🤗
-
З житлом, дійсно, важко. Нам дуже пощастило у липні орендувати підвал на перший час. Пощастило, що у тому районі дуже дружне комюніті і багато хто організовував гуманітарну допомогу українцям( це було на початку літа, зараз вже все пішло на спад). Ми переписувались через marketplace. За оренду платили вчасно. Підтримували особисті відносини з власником. Після шукали вже оптимальний варіант для життя у квартирі( у кожного свій комфорт, нам у підвалі було не дуже, бо темно і прохолодно). Скільки я не писала на маркетплейсах — все було без відповіді. Бо у моєму повідомленні було написано, що поки без роботи. Принцип дуже зрозумілий: ринок оренди зараз не великий, а бажаючих багато. Тобто чим кращий варіант, тим більше бажаючих орендувати. У власника/компанії буде список кандидатів, звичайно вони оберуть тих хто з роботою, бо так а) людина не вирішить через деякий час, що з‘ізджає б) буде вчасно платити. Наскільки мені розповіли, то тут дуже важко просто виселити людей, які не платять. Кому ж потрібні ці проблеми. От і виходить, що ми були у кінці списку привабливих кандидатів. Змогли орендувати лише після підтвердження отримання роботи. І то! Ми довго і тактично розмовляли з власником, і просто йому сподобались. Тому це залежить від особистий відношень. Гроші наперед за декілька місяців для повної довіри він не взяв. Але попросив показати статки на рахунках. Тому порадити можу дивитися на marketplace квартири, які здає власник, а не агент( чітко видно по опису і формі звернення). І написати гарне introduction message для запиту. Пишіть усе: хто ви, чому та квартира, які плани, які можливості для роботи. На автоматичні «is it still available” не відповідають навіть продавці диванів. Тому терпіння. І класного гостинного власника. Всі знаходять варіанти, просто на це треба витратити час та зусилля.
-
Ми свої купували набором Тефаль: 10 предметів, три каструлі та 2 сковорідки, з кришками. За 100 баксів в Канада Tire. В Value village та МСС реально можна шукати, але я хочу гарне та без подряпин, там з цим складно… але реально можна взяти дешевше
-
Доброго ранку всім! Підкажіть, будь ласка, не можу знайти по чату Хтось кидав посилання на магазин де можна купити недорогі сковорідки, кастрюлі. Нагадайте, будь ласка, що це за магазин?
-
Знакомства, времяпровождение
-
У меня работал без проблем сразу с аэропорта
-
Работают Водафон точно
-
Якщо заповнюєте в ньому декларацію - то кожному дорослому окремо. Я не впевнена, що дітям потрібна окрема декларація.
-
Ось Вам локація. У нас в сім‘ї ми складаємо в окремі пакети пластикові пляшки та пакунки з під соку, потім син відвозить їх туди та заробляє таким чином собі на кишенькові витрати. Доларів по двадцять за раз виходить. maps.apple.com/?address=28-15515%2024%20Ave,%20White%20Rock%20BC%20V4A%202J4,%20Canada&auid=8964670785513336312&ll=49.047297,-122.792802&lsp=9902&q=Return-It&_ext=CjIKBAgEEGIKBAgFEAMKBQgGEN8BCgQIChAACgQIUhADCgQIVRAOCgQIWRABCgUIpAEQARImKZ/sHKp6hUhAMUv88Yots17AOR3CQgahhkhAQSleav1Msl7AUAQ%3D&t=m
-
Да можно, я оформляла. Не дёшево и не оч быстро, но есть результат. Если нужны подробности - пишите в личку
-
Для арендодателя это незаконно запросить больше, чем первый и последний месяц. Но те, кто ищут жилье - предлагают. Некоторые арендодатели на это соглашаются (в обход закона).
-
Я здесь уже очень давно. Раньше гораздо легче с жильем было. У меня было письмо от работодателя с подтверждением дохода. Стоимость аренды была 30% от моей зарплаты (арендодатели на это обращают внимание). Надеюсь, кто-то из новоприбывших здесь может поделиться более современным опытом.