Ванкувер2022 🇺🇦
-
Ну так в Украину дешевле не будет лететь
-
дорого и нет времени
-
вопрос не об этом был , а о том … можно ли встать на учет дистанционно или кто знает не официальные ходы/выходы
-
а если после … то уже придется лететь в Украину , тк паспорт не сделают заграницей … make sense ?
-
речь идет о паспорте ДО принятия закона
-
паспорт до 2026 , май
-
в украину я полечу не сейчас , а через 2 года на крайняк
-
Через 2 года там вообще никого выпускать не будут, вы что(
-
Дорогі Українці! Вітаємо вас в Канаді! Ми розуміємо, що переїзд в нову країну може бути викликом, і саме тому наша організація пропонує послуги адаптації та підтримки для українців, які прибули сюди. Наша організація знаходиться в Суреї, будемо раді бачити вас у нас. Сервіси адаптації, які ми надаємо: Мовні курси: Допоможемо вам вивчити англійську, щоб ви могли легше спілкуватися та розуміти оточуючуючих. Орієнтація в Канаді: Надамо інформацію про життя в Канаді, включаючи допомогу з реєстрацією дітей в школі та відкриттям банківського рахунку. Документи: допомагаємо подавати аплікації, MSP, Income assistance і тд Соціальна підтримка: Забезпечимо вас контактами волонтерів та наставників, які допоможуть вам відчувати себе комфортно в новому середовищі. Не забувайте також звертатися до місцевих бібліотек, де ви знайдете безкоштовні ресурси та підтримку. Бажаємо вам успіху у вашій новій домівці!
-
А расскажите больше про как и какие сервисы вы предоставляете? Бесплатно ли. Сделаю в закреп тогда
-
Тоже интересно , только на конец месяца ;) особенно если дешевле чем Modo получится ;)
-
Свіжа курочка ням ням 🤣🤣🤣
-
та де свежая? жареная же там!
-
В теории в консульстве должны что-то сделать 🤷🏻♂️
-
я эти вёдра в зелёном ящике на спине вожу
-
Ты уже коромысло приготовил для вёдер? 🤣🤣🤣
-
С тремя детьми проблем не будет, и из армии отпускают при желании, товарищ два раза уже увольнялся.
-
понял , спасибо …. но прописка Севастополь… думаю мало кому это понравится и жил в Севастополе до октября 2022
-
А это было до заката
-
Какой сегодня красивый закат✨😍👍🌄🌆
29 Jan 2023, 04:08
126294/207551
13 minutes ago