Ванкувер2022 🇺🇦
-
Дорогі Українці! Вітаємо вас в Канаді! Ми розуміємо, що переїзд в нову країну може бути викликом, і саме тому наша організація пропонує послуги адаптації та підтримки для українців, які прибули сюди. Наша організація знаходиться в Суреї, будемо раді бачити вас у нас. Сервіси адаптації, які ми надаємо: Мовні курси: Допоможемо вам вивчити англійську, щоб ви могли легше спілкуватися та розуміти оточуючуючих. Орієнтація в Канаді: Надамо інформацію про життя в Канаді, включаючи допомогу з реєстрацією дітей в школі та відкриттям банківського рахунку. Документи: допомагаємо подавати аплікації, MSP, Income assistance і тд Соціальна підтримка: Забезпечимо вас контактами волонтерів та наставників, які допоможуть вам відчувати себе комфортно в новому середовищі. Не забувайте також звертатися до місцевих бібліотек, де ви знайдете безкоштовні ресурси та підтримку. Бажаємо вам успіху у вашій новій домівці!
-
А расскажите больше про как и какие сервисы вы предоставляете? Бесплатно ли. Сделаю в закреп тогда
-
Свіжа курочка ням ням 🤣🤣🤣
-
та де свежая? жареная же там!
-
я эти вёдра в зелёном ящике на спине вожу
-
Ты уже коромысло приготовил для вёдер? 🤣🤣🤣
-
Какой сегодня красивый закат✨😍👍🌄🌆
-
У Паши есть поговорка "Храни Господи Т&Т", а у меня теперь будет: "Як тебе не любити, Грейт Ванкувере мій!" 🤣
-
Грузовой вэн - это спринтер длинный и высокий или Вояджер без сидений?)
-
Это смарт без пассажирской сидушки.
-
Расскажу случай из жизни свой а потом подруги. У меня за месяц два раза была температура под сорок я не понимала что происходит, тем более насморка головной боли не было но болела немного поясница. Я пошла к врачу на второй такой случай потому что поясница уже болела не слабо, и оказалось у меня жосткие проблемы с почками в них там уже были гнойные карманы какие то на узи. В итоге вылечили, сейчас все нормально но если б я ждала пять дней на второй раз, я б могла их не дожить. А у моей подруги практически без неск часов сепсис оказался, у нее лопнула киста и она день так ходила. Она поехала в Украине к врачу ей сразу взяли анализы и у нее была только тошнота и температура 40. А в Ирландии у дочки знакомой пропустили сепсис, при чем пока она лежала в больнице под надзором медсестер типо. Так чтоо я б настаивала на анализе крови и мочи с такой температурой, очень сильно настаивала если врачи дятлы и сами не соображают..